Perez: ‘Het was rommelig bij Ajax tijdens de afgelopen transferperiode’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kenneth Perez heeft de transferperiode nauwlettend gevolgd waarbij het er volgens hem vooral bij Ajax rommelig aan toeging. De club riep lange tijd niet te gaan voor Hakim Ziyech, maar na de CL-uitschakeling stond de ploeg plots voor de deur bij de Marokkaans international. Het motto van Ajax om eerst te verkopen en dan te kopen was dan ook totaal niet van toepassing aan het einde van de transferperiode.

‘Het was rommelig bij Ajax, er werd vooral gereageerd en niet gereageerd. Uiteindelijk stappen zij toch van de ingeslagen weg af en kopen ze Ziyech voor elf miljoen. Het is mooi dat clubs geld verdienen maar uiteindelijk gaat het erom dat je op het veld presteert en dat is de laatste weken niet echt het geval bij Ajax. Over het beleid van Psv en feyenoord van de afgelopen transferperiode is Perez duidelijk wel te spreken. ‘Ik vind dat feyenoord het op transfergebied prima heeft gedaan met de aankoop van Berghuis en Jörgensen, terwijl ook Psv er op papier niet op achteruit is gegaan’, aldus Perez.

Bron: De Telegraaf

 

Likes(13)Dislikes(30)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/01/perez-het-was-rommelig-bij-ajax-tijdens-de-afgelopen-transferperiode/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws