Ajax O19 herpakt zich tegen slap AZ

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft zich herpakt na de nederlaag van afgelopen weekend tegen koploper PSV O19. In eigen huis werden de leeftijfdsgenoten van AZ O19 verlagen. De ploeg van John Heitinga moest winnen om nog een heel klein kansje te houden op de landstitel. Door goals van Ryan Gravenberch, Nicolas Kuhn en Liam van Gelderen werd het 3-0.

De Amsterdammers begonnen goed en hadden daarmee gelijk het overwicht. Het duurde dan ook niet lang voordat de 1-0 op het scorebord werd gezet. Een prachtige aanval via Saku Ylatupa, Kuhn en Bakker eindigde voor de voeten van Gravenberch, die makkelijk maar beheerst kon binnenschieten. 

Nog voor rust kreeg het vlaggenschip van De Toekomst de mogelijkheid om de score te verdubbelen via een strafschop. Bakker werd gevloerd, waarna de arbiter naar de stip wees. Kuhn nam de verantwoordelijkheid op zich en liet zien waarom, gezien het feilloos scoren van de pingel. 2-0 was vervolgens de ruststand in Amsterdam.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112382/ajax-o19-herpakt-zich-tegen-slap-az