‘JL-club probeert Van der Vaart te verleiden tot terugkeer naar Nederland’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen woensdag kwam Voetbal International met het verrassende bericht dat Jupiler League-club Telstar bezig is Rafael van der Vaart over te halen tot een terugkeer op de Nederlandse velden. Telstar-trainer Mike Snoei benadrukt in het NH Nieuws dat het niet om een grap gaat.

“Ik wil hier helemaal niet grappig over doen. Ik denk dat Rafael bij Telstar een geweldige rol zou kunnen spelen en tegelijkertijd zou kunnen helpen om het niveau omhoog te krikken”, zegt Snoei, die hardop fantaseert over een eventuele promotie van Telstar. “Ik zie het al helemaal voor me. Volgend seizoen in de Eredivisie thuis tegen Ajax, Feyenoord en PSV zie ik hem er wel tussen lopen.”

Op de vraag wat er gebeurt als een club als Ajax ook interesse toont, antwoord Snoei: “Je gaat er nu een grapje van maken. Nu betrek je Ajax erbij. Als dat soort clubs in beeld komt, dan zijn wij kansloos. Dit heeft met sentiment te maken. Ik kijk hier bloedserieus tegenaan.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/jl-club-probeert-van-der-vaart-te-verleiden-tot-terugkeer-naar-nederland/

Gegevens