Ronald de Boer: “Kan daar echt kwaad om worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ronald de Boer heeft zich in gesprek met Het Parool uitgelaten over de vertrekwens van Justin Kluivert. “Justin loopt er weleens bij alsof hij alles al heeft bewezen. En hij vindt het gek dat Ajax aan hem wil verdienen? Als Ajax niet probeert te verlengen en hij blijft, loopt hij volgend jaar gratis de deur uit. Iedereen zou Ajax dan voor gek verklaren”, haalt De Boer flink uit.

Ajax-hart

“Hij kan wel zeggen dat hij een Ajax-hart heeft, maar als hij een mooie transfer kan maken, is hij zo weg en steekt hij het geld in zijn eigen zak. Ik vind het allemaal ontzettend kort door de bocht. Hij is godverdomme net 19 jaar. Sorry, ik kan daar echt kwaad om worden”, vervolgt De Boer.

Kritiek

Hoewel velen het waarschijnlijk met De Boer eens zijn, krijgt hij toch ook flink wat kritiek over zich heen na deze uitlatingen. Zelf vertrok De Boer namelijk na ook na een conflict met de Ajax-leiding. Hij en zijn broer Frank wilden de overstap maken naar FC Barcelona, maar Ajax blokkeerde dat. Daar moet wel aan toegevoegd worden dat de broers De Boer destijds 10 jaar ouder waren dan Kluivert nu is.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ronald-de-boer-kan-daar-echt-kwaad-om-worden/

Gegevens

Spelers: Ronald de Boer
Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws
Trainers: Frank de Boer