Aantrekkelijk Ajax speelt gelijk tegen Steaua

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een aantrekkelijk Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest gelijkgespeeld. Uitblinker Carel Eiting zorgde voor rust voor de enige Amsterdamse treffer. Even daarvoor was Steaua met wat geluk op voorsprong gekomen.

Terwijl Ajax in de openingsfase van de wedstrijd het spel controleerde en de bal makkelijk rond liet gaan, was het Steaua Boekarest dat verrassend op voorsprong kwam. Florin Tanase profiteerde van het mistasten van Perr Schuurs. De jonge centrumverdediger miste de bal uit een voorzet en bood zo Tanase een vrije scoringskans. Deze liet de Roemeen niet liggen en zo bracht hij Steaua op voorsprong.

Carel Eiting poetste deze opgedane achterstand binnen een kleine twintig minuten weg. Nadat Ajax via Zakaria Labyad, Noussair Mazraoui en David Neres al wat mogelijkheden had gekregen, was het Eiting die de Amsterdammers weer naast de Roemenen schoot. De controlerende middenvelder kreeg de bal in het vijandelijke strafschopgebied van Neres. Vervolgens maakte hij deze heerlijk vrij en schoot hij overtuigend de gelijkmaker binnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113796/aantrekkelijk-ajax-speelt-gelijk-tegen-steaua