Ajax wil Blind binnen 48 uur presenteren in Johan Cruijff Arena

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is druk bezig om de transfer van Daley Blind af te ronden en heeft algemeen directeur Edwin van der Sar ingezet om de gevraagde transfersom van 17 miljoen te laten zakken, en dat lijkt gelukt volgens De Telegraaf. Met het oog op de wedstrijd tegen Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League wil Ajax nu snel zaken doen met de club uit Manchester.

Beide partijen zijn gebaat bij duidelijkheid want aankomende maandag vertrekt United voor een trainingskamp naar Amerika en mocht Blind daarbij aanwezig zijn dan zal er voor hem weer een bijrol zijn weggelegd, en daar zijn beide clubs niet bij gebaat. Volgens De Telegraaf zijn er nog een paar obstakels die moeten worden weggewerkt maar is al duidelijk geworden dat Blind bij Ajax een contract voor drie of vier jaar kan gaan tekenen. Wat Ajax nu precies moet betalen voor Blind is nog niet duidelijk maar Edwin van der Sar heeft laten weten dat hij binnen 48 uur witte rook verwacht voor de terugkeer van Blind naar Ajax.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/12/ajax-wil-blind-binnen-48-uur-presenteren-in-johan-cruijff-arena/