Matig Ajax speelt met Blind gelijk tegen Wolverhampton Wanderers: 1-1 (Incl. foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft vanmiddag in de eerste oefenwedstrijd op het Engelse trainingskamp met 1-1 gelijkgespeeld tegen Wolverhampton Wanderers. Ajax begon aan de wedstrijd zonder nieuweling Tadic en de licht geblesseerden waaronder Schöne en Ziyech, maar in een sterke opstelling met De Ligt als aanvoerder. Desondanks waren de Engelsen in een matige eerste helft de bovenliggende partij. Licht tegen de verhouding in kwamen de Amsterdammers via een fraaie treffer van Donny van de Beek vlak voor rust wel op voorsprong.

Na rust kwamen de Wolves langszij door een strafschop, veroorzaakt door Tagliafico. Pas daarna werd Ajax sterker en nam het echt het heft in handen. Er werd echter niet meer gescoord, ook niet door de Engelsen op de counter. Er lijkt voor coach Eric ten Hag dus nog genoeg werk aan de winkel voordat Ajax klaar is om volgende week woensdagavond de eerste officiële krachtmeting van dit nieuwe seizoen aan te gaan tegen Sturm Graz. Vanavond speelt Ajax ook nog tegen het kleinere Walsall.

Wolverhampton Wanderers – Ajax 1-1 (0-1)45+1 Donny van de Beek 1-074. Ruben Neves  1-1(pen.)

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/19/matig-ajax-speelt-met-blind-gelijk-tegen-wolverhampton-wanderers-1-1-incl-fotos/