Overmars geeft duidelijkheid: ‘Eerst maar eens veertig wedstrijden spelen voor Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars heeft een duidelijk signaal afgegeven en is er alles aan gelegen om de huidige selectie van Ajax bij elkaar te houden. Op Hakim Ziyech na is een transfer van andere spelers onbespreekbaar, zo heeft Overmars laten weten aan De Telegraaf.

‘Er is de laatste tijd interesse voor met name Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Donny van de Beek maar ik heb naar alle partijen gecommuniceerd ‘Not for sale’. Deze jongens zijn nu 19, 20 jaar en we staan nu op het punt dat we zeggen we verkopen niet. Laat ze komend seizoen eerst maar een veertig wedstrijden spelen voor Ajax’. Of Hakim Ziyech bij Ajax blijft is nog steeds een vraagteken maar wat Overmars betreft is de middenvelder ondanks zijn vertrekwens welkom bij Ajax. ‘Hakim krijgt nog tot 1 september om zijn droom waar te maken. Als hij die niet kan realiseren, dan houden we hem met alle plezier hier. Ik denk dat we hem hard nodig hebben dit seizoen, want hij kan op verschillende posities spelen’.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/19/overmars-geeft-duidelijkheid-eerst-maar-eens-veertig-wedstrijden-spelen-voor-ajax/

Gegevens