Na wat uitstel beleven veel Ajacieden een prima Open Dag!

Bron: www.ajaxlife.nl

Deze foto is precies waar de Open Dag van Ajax om draait! © Sjoerd Tullenaar!

Het was misschien niet de allerdrukste Open Dag van Ajax, maar gezellig was het zeker weten! Het duurde eventjes voordat de Open Dag op gang kwam. Dit had alles te maken met het slechte weer. Maar toen de wolken eenmaal voorbij de Johan Cruijff Arena waren, was het allemaal prima.

Misschien moest het ook wel zo zijn. We hebben met Ajax wat slechte tijden achter de rug en zoiets duurt altijd langer dan je graag wilt en uiteindelijk breekt het zonnetje door en komt het goed. We zijn natuurlijk pas net begonnen, maar hopelijk komt het dit seizoen inderdaad goed.

We zijn allemaal heel enthousiast over de selectie! En de eerste wedstrijd smaakte alvast naar meer. Het eerste doel wordt om Europees voetbal veilig te stellen, niet lang daarna start de jacht op het kampioenschap. Over een ding zijn we het met z'n allen eens: de schaal moet weer naar huis.

Hopelijk komt de schaal inderdaad thuis. Dan staan we aan het einde van het seizoen weer op het Arenapark. Grote kans dat het dan helemaal vol is!

De foto's zijn gemaakt door Sjoerd Tullenaar.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24445

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Kampioen, Open dag, Selectie
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff