Ajax vertrekt zonder Dolberg naar Luik

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax moet het dinsdagavond in de uitwedstrijd tegen Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League opnieuw doen zonder Kasper Dolberg. De Deense spits heeft nog te veel last van zijn blessure aan zijn buikwand en ontbreekt, zo meldt Ajax.nl. Ook Siem de Jong is er niet bij, al wordt over zijn absentie geen reden gegeven.

In totaal neemt trainer Erik ten Hag 22 spelers mee naar Belgiƫ. Onder hen zijn ook talenten Dani de Wit en Jurgen Ekkelenkamp. Ook Daley Blind en Benjamin van Leer zijn van de partij. Eerstgenoemde viel afgelopen vrijdag uit, maar van een rugblessure - waar eerst over gesproken werd - blijkt geen sprake te zijn. Van Leer ontbrak vorige week tegen Sturm Graz, omdat hij daarvoor ziek was geweest. Voor de definitieve wedstrijdselectie mag Ten Hag overigens 'slechts' achttien spelers oproepen, waardoor er van onderstaande groep nog vier spelers zullen afvallen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114353/ajax-vertrekt-zonder-dolberg-naar-luik