O19 verslaat FC Utrecht, ook O17 wint

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 15 september. Om 14.30 uur speelde Ajax O19 op De Toekomst. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding won met klinkende cijfers van FC Utrecht O19. Ajax O15 en Ajax O17 speelde uitwedstrijden. Zowel de O15 (bij ADO Den Haag) als de O17 (bij SC Heerenveen) wonnen hun duels.

FT | Ajax O19 - FC Utrecht O19 (3-0)De eerste echte kans was direct raak voor Ajax O19. Nicolas Kühn kreeg rond het vijandelijke zestienmetergebied de bal en wist ondanks de nabije aanwezigheid van vier verdedigers van FC Utrecht de doelman van de Domstedelingen met een prima schot te verschalken. De O19 creëerde vervolgens drie aardige mogelijkheden, terwijl ook Ajax-doelman Issam El Maach een aantal keren moest ingrijpen. Uiteindelijk was het Jurriën Timber die zijn ploeg met een schitterende omhaal op 2-0 bracht. Na een corner van Kenneth Taylor belandde de bal via via bij Timber. Hij trof hierna van dichtbij met een omhaal en via de onderkant van de lat doel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/115404/o19-verslaat-fc-utrecht-ook-o17-wint