[Update II] 'Ook Mazraoui keert vervroegd terug'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noussair Mazraoui heeft vrijdag apart van de groep getraind bij Marokko, zo meldt Anouar Amrani, kenner van het Afrikaanse voetbal, op Twitter. De rechtsback van Ajax lijkt dan ook de interland van 'zijn' land tegen de Comoren te missen. Na het eerdere wegvallen van Hakim Ziyech dreigt daarmee een Ajax-loos Marokko.

Waar Mazraoui exact last van heeft, lijkt nog niet bekend. Wel lijkt het zo goed als zeker dat Nabil Dirar, speler van het Turkse Fenerbahçe, de positie van rechtsback zaterdagavond 'gewoon' invult. De back van Ajax speelde tot op heden tevens pas zeventien minuten voor het nationale elftal, dus een basisplaats was bij volledige fitheid ook geen zekerheid.

In Amsterdam is Mazraoui dit seizoen al niet meer weg te denken uit de basiself van Ajax 1. Als offensieve rechtsback speelde hij al zestien wedstrijden, waarvan acht in de Champions League. Twee daarvan vonden plaats in het hoofdtoernooi. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116154/update-ii-ook-mazraoui-keert-vervroegd-terug

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Blessure, Champions League
Clubs: AFC Ajax