Ten Hag: 'De prijs wordt bepaald door Ajax'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag lijkt ervan uit te gaan dat hij in de zomer afscheid moet nemen van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. De trainer vertelt in gesprek met BILD over de belangstelling in het Ajax-duo en daarnaast geeft hij aan dat Ajax kan vragen wat het wil.

'Alle top-zes clubs van Europa zitten achter Matthijs en Frenkie aan', zegt Ten Hag. 'Ik wil ze het liefst zo lang mogelijk bij Ajax houden, maar ik ben ook geen dromer', weet de trainer van Ajax hoe het gaat in de voetballerij.

Onder meer Bayern München is geïnteresseerd in zowel De Ligt als De Jong, maar Ten Hag weet dat het voor de Duitsers niet makkelijk gaat worden om de spelers over te nemen van Ajax. 'Ik kan ook tegen Bayern zeggen: alle topclubs zijn geïnteresseerd. Er zijn ook geen ontsnappingsclausules meer bij Ajax. De prijs wordt dus bepaald door Ajax. Dat geeft de club op z'n minst een financiële zekerheid.' De verwachting is dat De Ligt en De Jong samen 150 miljoen euro moeten opleveren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117419/ten-hag-de-prijs-wordt-bepaald-door-ajax

Gegevens