Blind: 'Mensen verwachtten dat ik alles goed zou doen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Daley Blind staat er niet van te kijken dat er opnieuw mensen kritisch zijn op zijn manier van spelen. De linksbenige verdediger werd afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag (minimaal zestien miljoen euro) overgenomen van Manchester United en om die reden waren en zijn de verwachtingen hoog. Ook opvallend: Blind sluit een transfer in de nabije toekomst niet uit.

Voor Blind zelf was zijn terugkeer naar Ajax ook een grote verrassing, zo vertelt hij in gesprek met Voetbal International. Afgelopen zomer keek Blind - toen hij een nieuwe club nog moest kiezen - vooral naar zijn eigen kwaliteiten. 'Maar ook naar mijn tekortkomingen. Ik denk niet dat ik met mijn spel tot mijn recht kom bij een laagvlieger in de Premier League, waar het vooral beuken, vliegen en knokken is, en minder op het voetbal gericht. Ik ben het best in een voetballende ploeg', zegt Blind.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117591/blind-mensen-verwachtten-dat-ik-alles-goed-zou-doen