Effectief Jong Ajax pakt eenvoudig drie punten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft, na vier wedstrijden zonder overwinning, weer eens de drie punten gepakt. Al snel maakte de Amsterdamse beloften duidelijk dat er niet veel te halen viel voor Roda JC. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 5-1 overwinning.

Noa Lang zorgt voor goede startJong Ajax begon enorm sterk aan de wedstrijd. Allereerst werd Lang weggestuurd door Cerny, Lang schoof de bal vervolgens goed langs de keeper, waardoor de beloften al snel op voorsprong kwamen. Lang speelde overigens op het middenveld, waar hij de meeste wedstrijden bij Jong Ajax als buitenspeler speelt, echter maakte hij vanavond op het middenveld (in een vrije rol) een goede indruk.

Enkele minuten later viel ook de tweede goal. Na een mislukte volley van Ter Heide en een mislukte omhaal van Traoré, kreeg Jensen de bal voor zijn voeten en hij twijfelde niet en schoot binnen. Dit bracht de gedachten even terug naar de laatste wedstrijd, waar Jong Ajax ook snel op een voorsprong van twee goals kon komen, maar toch de overwinning verspeelde (3-3, tegen Dordrecht).

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/effectief-jong-ajax-pakt-eenvoudig-drie-punten/