'Varela mogelijk bij selectie, Magallán sowieso niet'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bruno Varela zit mogelijk bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel tegen ADO Den Haag. Dat heeft trainer Erik ten Hag laten weten op de persconferentie voorafgaand aan het duel. Voor Lissandro Magallán komt het duel sowieso te vroeg.

'Op het veld teruggekeerd deze week zijn Varela en Magallán. Of ze bij de wedstrijdselectie zitten, bekijken we morgen. Bruno is wat verder, maar Magallán verwacht ik niet voor zondag. Hij maakt progressie en het ziet er goed uit', aldus Ten Hag vrijdagmiddag.

Voor Hassane Bandé en Carel Eiting komt het treffen met ADO Den Haag sowieso te vroeg. 'Zij zijn nog langer geblesseerd', zegt Ten Hag over hun situatie. Bandé kwam deze zomer over van KV Mechelen, maar brak in de voorbereiding voorafgaand aan het seizoen zijn linkerkuitbeen. Tevens scheurde hij zijn binnenband van zijn enkel af. Tot op heden is de Burkinees nog steeds herstellende daarvan, waardoor hij nog niet zijn officiële debuut voor Ajax heeft gemaakt. Eiting is nog herstellende van een operatie aan zijn linkerknie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119705/varela-mogelijk-bij-selectie-magallan-sowieso-niet

Gegevens