Argentijnse media: Ajax wel degelijk bezig met Pavón

Bron: ajaxfanzone.nl

Begin van dit jaar doken er geruchten op dat Ajax interesse zou hebben in de Argentijnse 23-jarige international; buitenspeler Cristian Pavón. Marc Overmars verwees deze direct naar het rijk der fabelen maar diverse Argentijnse media melden zondagavond dat Ajax wel degelijk nog bezig is met de buitenspeler van Boca Juniors.

Ajax volgt Pavón al sinds medio 2017, zo weet men. “En ondanks dat Cristian de laatste tijd in mindere vorm is, heeft Ajax altijd een goede indruk van hem gehad.” Pavón was dit seizoen goed voor veertien competitiewedstrijden in de Primera División, waarin hij vier doelpunten maakte en twee assists gaf. Door blessureleed stond hij de afgelopen zes officiële wedstrijden aan de kant, maar vrijdagnacht vierde hij zijn rentree met een doelpunt en assist tegen Banfield (2-0 zege).

Ajax zou bereid zijn om tussen de 9 en 10,5 miljoen euro te betalen voor Pavón. Sportief directeur Nicolás Burdisso is momenteel in Europa en sprak recentelijk met Ajax over een eventuele transfer, aldus de Argentijnse media.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/04/01/argentijnse-media-ajax-wel-degelijk-bezig-met-pavon/

Gegevens