Jong Ajax met 1-3 te sterk voor Helmond Sport

Jong Ajax heeft zich vrijdagavond goed hersteld van de nederlaag die het eerder deze week leed tegen Cambuur. De formatie van trainer Reiziger won de uitwedstrijd tegen Helmond Sport met 1-3. Danilo Pereira opende na tien minuten de score maar nog voor rust kreeg de thuisploeg twee grote kansen op de gelijkmaker maar die viel niet. Nadat Gravenberch en Kuhn in de tweede helft wel scoorden was de wedstrijd gespeeld. De 1-3 van Helmond Sport in de laatste minuut was dan ook voor de statistieken.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Dest, Schuurs, Botman, Kemper (80. Bakboord); Ekkelenkamp, Gravenberch, Lang (46. Jensen); Kühn (68. Bijleveld), Traoré, Danilo.