Update: Ajax wijzigt kaartverkoop bekerfinale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het duurde even, maar eindelijk is er wat informatie over de kaartverkoop voor de bekerfinale!

De verkoop zou oorspronkelijk maandag 15 april om 10.00, maar Ajax wijzigt het één en ander. Op 16 april speelt Ajax namelijk uit in Turijn en dat betekent dat er die maandag en dinsdag veel Ajacieden onderweg zullen zijn.

Omdat het vanuit het vliegtuig wat lastig wordt een kaartje te kopen, heeft Ajax besloten de kaartverkoop later te starten. De verkoop start nu op 17 april om 10.00 voor seizoenkaarthouders met uitkaart. Een dag later alle seizoenkaarthouders en vervolgens ook leden van Ajax Life en gewone clubcard-houders. Als iedereen aan de beurt komt tenminste.

Er zijn 15.000 kaarten beschikbaar en aangezien de laatste bekerfinale van Ajax best een tijdje geleden is, zal het animo waarschijnlijk groot zijn. Overigens vragen veel supporters zich ook af waarom er maar 15.000 kaarten beschikbaar zijn en geen 17.500. AjaxLife meldt dat dit ermee te maken heeft dat er onvoldoende bussen en treinen beschikbaar zijn om 17.500 Ajacieden naar Rotterdam te brengen, daarom neemt Ajax minder kaarten af.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/maandag-kaartverkoop-bekerfinale/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax