Blind: “Alles klopt in dit team”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Blind maakte de reeks aan landstitels onder Frank de Boer mee, maar de KNVB beker pakte hij nog niet eerder. “Ik heb 2 finales verloren, dus ik ben nu superblij dat ik deze prijs op m’n cv mag schrijven”, glunderde de verdediger na afloop in gesprek met FOX Sports.

Niet alleen Blind verlangde naar de winst van de beker, ook de supporters deden dat, na een jarenlange prijzendroogte. Dat was ook Blind niet ontgaan: “Je merkt ontzettend de laatste periode hoe het leeft in Amsterdam, omdat we op alle fronten nog actief zijn en dat je hunkert naar een prijs. Afgelopen jaren heb ik ook gekeken als supporter en dan hoop je toch elke keer dat er een prijs naar Amsterdam gaat. Dit is nu de eerste en hopelijk kunnen we er dit jaar nog meer winnen.”

Want er komen nog belangrijke weken aan, met de halve finale van de Champions League, wellicht de finale en de beslissing van de titelstrijd: “Alles klopt in dit team. Buiten het veld, op de trainingen, iedereen werkt en knokt voor elkaar. We moeten dit gevoel vasthouden en koesteren.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blind-alles-klopt/

Gegevens