Overmars: ‘Ziyech vertrekt waarschijnlijk; Grote clubs hangen om hem heen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Met 21 doelpunten en 24 assists in 49 officiële wedstrijden was Hakim Ziyech dit seizoen van grote waarde bij Ajax. Het is dan ook geen verrassing dat de grote clubs in de rij staan voor hem. n transfer kunnen maken. Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat hij wel rekening houdt met een vertrek van Ziyech. “Ziyech behouden? Hij gaat weg als zich een goede club aandient. Dat gebeurt, denk ik, want hij staat door zijn geweldige spel in de Champions League veel meer in de spotlights dan vorig jaar. Hele grote clubs hangen om hem heen. Bij zijn komst hebben wij Hakim trouwens een mooie transfer beloofd.”

Ziyech zelf wil niet niet ingaan op een mogelijke transfer. “Het zal vanzelf bekend worden. Zodra het zo ver is, hoort iedereen het vanzelf”, aldus Ziyech in gesprek met VTBL. Hoe groot de kans is dat hij volgend seizoen nog bij Ajax speelt? “Daar ga ik niet op in”.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/16/overmars-ziyech-vertrekt-waarschijnlijk-grote-clubs-hangen-om-hem-heen/

Gegevens