JC ArenA staat niet te springen op bezoek AZ; duel AZ-Ajax in de knel

Bron: ajaxfanzone.nl

De Alkmaarders kunnen momenteel vanwege een ingestort dak niet terecht in eigen stadion en moeten dus uitwijken. De afgelopen thuiswedstrijden week AZ uit naar het stadion van ADO Den Haag en FC Twente. De Johan Cruijff ArenA zou als optie voorbij zijn gekomen als tijdelijke thuisbasis van AZ, zo meldt het Algemeen Dagblad. Voilgens de krant staat de directie van de ArenA niet te springen op massaal bezoek uit Alkmaar. Het Olympisch Stadion zou door de locatie ook interessant zijn, maar ‘is een rijksmonument en niet (meer) berekend op vele duizenden toeschouwers.

Hoe vaak men nog terecht kan in Den Haag of bij Twente is nog niet zeker. Voor het ‘thuisduel’ met Ajax lijkt het een moeilijke zaak. Bij Den Haag zit men vanwege organisatorische en financiële redenen vermoedelijk niet te wachten op het risicoduel AZ-Ajax . Sterker, fans van Ajax zijn al jaren niet welkom in Den Haag.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/22/jc-arena-staat-niet-te-springen-op-bezoek-az-duel-az-ajax-in-de-knel/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Directie
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff