Eiting trefzeker bij rentree in besloten oefenduel met FC Utrecht

Ajax heeft dinsdag een besloten oefenduel tegen FC Utrecht met 3-3 gelijkgespeeld. De Amsterdammers kwamen met een mix van jeugd- en selectiespelers aan de aftrap. Carel Eiting maakte zijn rentree en was direct trefzeker.

Ajax kwam al in de 5e minuut van de wedstrijd. dankzij een treffer van Liam van Gelderen. Een kwartier later was het de van een langdurige blessure teruggekeerde Carel Eiting die de 2-0 op het scorebord zetten.

Enkele minuten later werden de Domstedelingen wakker en kwam het via twee goals binnen 10 minuten van de Duitser Jonas Arweiler op 2-2. Na rust schoot gelegenheidsaanvoerder Siem de Jong Ajax weer op voorsprong, maar in de laatste minuut was het opnieuw Arweiler die Utrecht naast de Amsterdammers schoot.