Drietal officieel overgeheveld naar A-selectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang en Sergino Dest mogen zich vanaf donderdag officieel speler van de A-selectie van Ajax noemen. De twee middenvelders en verdediger maken al het hele seizoen deel uit van het eerste, maar krijgen nu ook een eigen plekje in de kleedkamer.

Ekkelenkamp en Lang maakten vorig seizoen al hun debuut en deden in de voorbereiding alles bij het eerste elftal mee. Beide hebben ze echter te maken met een flinke concurrentiestrijd. Op papier maakten ze daarom nog deel uit van Jong Ajax, met een eigen plek in de kleedkamer is dat nu officieel anders.

Voor Dest is het de volgende beloning in korte tijd. De rechtsback maakte indruk in de voorbereiding en maakte zijn officiƫle debuut tijdens de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Sindsdien viel hij regelmatig in en schroomde Erik ten Hag zelfs niet om hem al in de basis op te stellen. Ajax zou naar verluidt het contract van de dribbelaar willen openbreken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125473/drietal-officieel-overgeheveld-naar-a-selectie

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Clubs: PSV, AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff