Ajax Vrouwen pijnlijk onderuit tegen ADO

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden tegen ADO Den Haag. Na de winst van vorige week in de topper tegen FC Twente ging het vrijdagavond in de slotminuten mis in Den Haag. Ondanks een overwicht van de Ajax Vrouwen viel het doelpunt niet en leek de wedstrijd af te stevenen op een bloedeloze 0-0. Echter wist Grant twee minuten voor tijd alsnog te scoren voor de thuisploeg. Ondanks vier minuten blessuretijd, kwamen de Ajax Vrouwen die klap niet meer te boven. Weer een teleurstellend resultaat in Den Haag, na de 2-2 van vorig seizoen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most (65. Vonkova), Verhoeve, Munsterman, Van Lunteren (58. Doorn), Salmi, Jansen, Van den Bighelaar, E. Bakker, Pelova, De Sanders.

Bron: Ajax.nl