Ajax hoeft alleen opleidingsvergoeding te betalen aan Santos voor Giovanni Manson Ribeiro

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax ‘doet niets verkeerd’ in de strijd om de handtekening van Giovanni Manson Ribeiro en hoeft alleen maar een opleidingsvergoeding te betalen voor het talent van Santos, zo weet Gazeta Esportiva te melden . Eerder liet voorzitter Peres zich nogal kritisch uit over de handelswijze van Ajax en was hij zelfs van plan om naar het CAS te stappen om Ajax een transferverbod te laten opleggen. Volgens de voorzitter mag Ajax de speler helemaal niet benaderen omdat hij in het bezit is van een amateurcontract.

Giovanni weigert een nieuwe contract te tekenen bij Santos en heeft zich om die reden niet meer bij de club gemeld. Ajax lijkt in januari, wanneer de speler achttien jaar wordt, toe te willen slaan en na Danilo moet Giovanni de tweede Braziliaanse jeugdspeler worden die de overstap maakt naar Amsterdam. Mensen rondom het talent laten weten dat de nieuwe club van Giovanni alleen maar een opleidingsvergoeding hoeft te betalen van zijn periode dat hij in de jeugdopleiding speelde van Santos.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/10/17/ajax-hoeft-alleen-opleidingsvergoeding-te-betalen-aan-santos-voor-giovanni-manson-ribeiro/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax