Ajax Vrouwen met 4-0 te sterk voor VV Alkmaar (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen VV Alkmaar met 4-0 gewonnen. Op sportpark De Toekomst waren er in de eerste helft opgelegde kansen voor de Ajax Vrouwen om de score te openen maar in de rust stond het nog altijd 0-0.

In de tweede helft was het Marjolein van den Bighelaar die aan alle onzekerheid een einde maakte en binnen vier minuten twee keer wist te scoren. Een toetje hadden de Ajax Vrouwen ook nog voor het publiek want nadat Pelova er in de 84ste minuut 3-0 van maakte schoot Lewerissa drie minuten later ook nog eens de 4-0 tegen de touwen. De Ajax Vrouwen staan nu op een 2e plek in de competitie met 5 punten achterstand op PSV. Onze fotograaf Jacques maakte uiteraard weer prachtige foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Van de Velde, Doorn, Munsterman, Van Lunteren, L. Bakker, Van den Bighelaar, Vonkova, Lewerissa, Pelova.

Bron: Ajax.nl