'Stade Reims wil Sierhuis, Ajax overlegt met FC Groningen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Stade Reims wil nog deze transferperiode Kaj Sierhuis contracteren, zo meldt De Telegraaf. De nummer elf van Frankrijk heeft een miljoenenbedrag voor de de spits over, die momenteel door Ajax wordt verhuurd aan FC Groningen.

De Groningers hebben komende zomer de optie om Sierhuis definitief over te nemen van Ajax, maar zijn hier tijdens het lopende seizoen nog niet toe in staat. Hierdoor zijn Ajax en FC Groningen in een spagaat terechtgekomen, omdat volgens De Telegraaf zowel Ajax als FC Groningen niet onafhankelijk van elkaar kan beslissen over het bod van Stade Reims.

Om deze reden is Ajax nu in overleg met FC Groningen en onderzoekt het samen met De Trots van het Noorden de mogelijkheden. Vanuit Frankrijk is de druk inmiddels opgevoerd. Stade Reims wil naar verluidt namelijk uiterlijk woensdag al uitsluitsel van beide clubs hebben. Hoeveel de Fransen exact voor Sierhuis willen betalen, is niet bekend. Afgelopen zondag was de Ajax-huurling nog trefzeker tijdens FC Groningen - Ajax (2-1).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128746/stade-reims-wil-sierhuis-ajax-overlegt-met-fc-groningen

Gegevens

Onderwerpen: Spits, Verhuur, Transfers