Ajax-spits Rijkhoff maakt hattrick bij winnend Oranje O15

Bron: ajaxfanzone.nl

Oranje O15 heeft donderdag op het vierlandentoernooi in Spanje ruim gewonnen van de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Grote man aan Ajax-zijde was Julian Rijkhoff. De spits van Ajax scoorde een zuivere hattrick.  Al zijn goals vielen voor rust. Uiteindelijk werd het 4-1 voor de Nederlanders want na de pauze tekende de ingevallen Jason van Duiven voor het vierde Nederlandse doelpunt. Tussendoor had Vojtech Werani, net voor rust, gescoord voor de Tsjechen.

Een beter debuut in Onder 15 kon Julian Rijkhoff zich niet wensen. Maar niet alleen de spits van Ajax blonk uit tegen Tsjechië. “Hij stond vaak aan het eind van de aanval”, Bert. “Met drie goals was hij de grote man, maar ik kan zo nog vier, vijf andere jongens noemen die ook geweldig speelden. Ik wil de overwinning dus niet alleen aan Rijkhoff toeschrijven. Het hele team was gretig. Het resultaat dat we neer hebben gezet is knap, maar ook als je ziet hoe we de eerste helft spelen en hoe we op het veld staan… Daar ben ik trots op”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/01/31/ajax-spits-rijkhoff-maakt-hattrick-bij-winnend-oranje-o15/

Gegevens