Swart legt loper uit voor Klaassen: ‘Ogenblikkelijk terughalen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sjaak Swart heeft in de voetbalpodcast van De Telegraaf zijn licht laten schijnen over de miljoenenaankoop die Ajax heeft gedaan met de Braziliaan Antony. Ook kwam de naam van Davy Klaassen voorbij en Swart ziet de oud-Ajacied graag terugkeren in de Johan Cruijff Arena.

‘Haal jij Davy maar terug, dan zul je zien dat hij het grandioos doet. Davy is een typische Ajax-speler, honderd procent. En een aanvoerder. Hij heeft het fantastisch gedaan bij Ajax en is fit. We hebben nu met Antony weer een Zuid-Amerikaan in huis gehaald en voorlopig is dat wel genoeg. We moeten nu ook eens denken aan de Nederlandse jongens. Davy doet het goed bij Bremen maar vecht desondanks wel tegen degradatie’. Ook een transfer van Mohamed Ihattaren  zou Swart wel zien zitten. ‘Dat is een mooie voetballer maar het ligt er een beetje aan wat hij wil. Ik zie in hem een beetje het type Odegaard en die was hier ook meer dan welkom geweest’.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/02/19/swart-legt-loper-uit-voor-klaassen-ogenblikkelijk-terughalen/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff