Ten Hag hoopt: 'Dat kan tot omwenteling leiden'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag gelooft dat zijn ploeg in staat is om de 2-0 achterstand donderdag in de return tegen Getafe om te buigen in een positief resultaat. Volgens de hoofdtrainer kan de steun van het Ajax-publiek daarbij een belangrijke rol spelen.

Ajax verloor vorige week met 2-0 van Getafe, waardoor het donderdagavond een hels karwei wordt om alsnog de achtste finale van de Europa League te bereiken. Ten Hag realiseert dat ook. ‘Het perspectief voor Ajax is na vorige week natuurlijk slechter geworden, dat is helder. Toch zullen we ervoor vechten. Europese avonden in de Johan Cruijff ArenA zijn namelijk speciaal. Er kan dan een bepaalde vibe in het stadion ontstaan. We hebben dat al heel vaak mogen beleven en ik weet wat het met mijn ploeg doet. Mede daardoor kunnen ze tot grote hoogtes stijgen. Als de wisselwerking tussen de spelers en het publiek goed is, kunnen wij boven onszelf uitstijgen. En dat moet uiteindelijk tot de omwenteling leiden’, spreekt Ten Hag op de persconferentie vertrouwen uit.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129585/ten-hag-hoopt-dat-kan-tot-omwenteling-leiden

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Europa League
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff