UEFA start onderzoek naar aanleiding uitvak tegen Getafe

Bron: ajaxfanzone.nl

De UEFA heeft aangekondigd dat het een onderzoek zal starten aangaande het uitvak van Ajax tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Getafe. Ajax heeft van de Europese voetbalbond daarover een bericht ontvangen, zo meldt de club op de officiële website.

De UEFA-waarnemers hebben tal van zaken gerapporteerd en daarover verslag uitgebracht. Over het ‘toneelspel’van Getafe is met geen woord gerept maar wel dat vanuit het uitvak een aansteker is gegooid die Getafe-speler Deyverson raakte en daarop volgde een toneelspel wat in menig theater niet zou misstaan. Ook maakt men melding van diverse kapotte stoeltjes en zou er een stoeltje richting een fotografe zijn gegooid. Ajax heeft zes dagen om te reageren op de aantijgingen, waarna het disciplinaire orgaan van de UEFA op 26 maart zal beslissen over een eventuele sanctie. Naar aanleiding van incidenten tijdens Valencia – Ajax staat nog een voorwaardelijke straf open van 1 wedstrijd zonder uitpubliek vanwege ordeverstoringen en vernielingen.

Bron: Ajax.nl

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/02/26/uefa-start-onderzoek-naar-aanleiding-uitduel-tegen-getafe/

Gegevens

Spelers: Queensy Menig
Onderwerpen: Europa League, UEFA
Tags: Nieuws