Eredivisie verder uitgesteld door nieuwe maatregelen

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Eredivisie wordt na nieuwe maatregelen van het kabinet nog langer uitgesteld, zo valt te lezen op onder andere de website van de NOS. Eerder werd er gesproken over een termijn die de maand maart in beslag nam, maar nu komt ook het eerste weekend van april (speelronde 29) erbij.

De nieuwe maatregelen betreffen scholen, horeca en sportclubs. Deze moeten allen op slot. De organisaties die al gesloten waren tot en met 31 maart, moeten de deuren nu dichthouden tot 6 april. Dit betekent dat ook de speelronde die dat weekend plaats zou hebben in de Eredivisie komt te vervallen.

Voor Ajax betekent het dat de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle van die dag voorlopig geschrapt wordt. Eerder werden de laatste twee weekeinden van de maand maart al uitgesteld, wat betekent dat de wedstrijden thuis tegen FC Twente en uit tegen Feyenoord voorlopig kwamen te vervallen. Of het duel met PEC Zwolle de laatste is die wordt uitgesteld, blijft afwachten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130078/eredivisie-verder-uitgesteld-door-nieuwe-maatregelen

Gegevens