PSV en AZ sluiten zich aan, Feyenoord wacht af

Bron: www.ajaxshowtime.com

AZ en PSV sluiten zich aan bij het statement van Marc Overmars namens Ajax om te stoppen met het huidige seizoen. Dat is wat de clubs donderdag zelf via onder meer social media naar buiten brengen. De twee topclubs zijn het eens met de Amsterdammers. 

Ajax wil graag dat het restant van het lopende seizoen geschrapt wordt door de KNVB. AZ en PSV zijn het eens met dat advies en hebben zodoende hetzelfde gecommuniceerd richting de voetbalbond. De topclubs maakten dit standpunt donderdag telefonisch eveneens kenbaar aan Ajax en de rest van de clubs.

Feyenoord snapt daarentegen dat de KNVB vooralsnog wacht met het nemen van een beslissing. Wel zeggen de Rotterdammers dat het stoppen met de competitie 'een reëel besluit' zou zijn. Verder zou men nog verdeeld zijn binnen de Eredivisie.

De KNVB is zelf van plan om dinsdag 'bij elkaar te komen' met de stakeholders. Dan staat een videoconferentie op het programma, waar de twee mogelijke scenario's worden voorgelegd: een streep door het huidige seizoen of het afmaken van de competitie in de zomer.

 

 

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130550/psv-en-az-sluiten-zich-aan-feyenoord-wacht-af

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Eredivisie, KNVB