Branie: Hongerig en optimistisch naar Bergamo

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bij Branie is de stemming optimaal na de kiloknaller in De Koel in Venlo. Jaap de Groot en Ronald Ockhuysen van Het Parool en Finn Dekker van Ajax Showtime blikken terug op de show van afgelopen weekeinde en vragen zich tegelijk af of Ajax genoeg zelfvertrouwen heeft getankt voor de CL-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo.

Ajax reisde maandag zonder Klaas-Jan Huntelaar en Mohammed Kudus maar met Brian Brobbey af richting Bergamo. In het noorden van Italië moet de kater van woensdag tegen Liverpool worden weggespoeld met een klinkend resultaat. De generale repetitie in Venlo ging van een leien dakje, maar dat zal tegen Atalanta heel anders gaan.

Verder op het programma: Waar blijft het debuut van Kenneth Taylor? Hoe gaat het eigenlijk verder met Jong Ajax? Hoe groot is de impact van Davy Klaassen op het nieuwe middenveld? En wat is het verschil tussen een goede trainer en een strateeg? 'Met de trainer Ten Hag is niets mis, maar de coach Ten Hag blijft fouten maken', aldus De Groot.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135223/branie-hongerig-en-optimistisch-naar-bergamo

Gegevens