Jong Ajax verliest van Almere City: 1-4 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft vrijdagavond een behoorlijke thuisnederlaag geleden tegen Almere City. Op sportpark de Toekomst werd het maar liefst 1-4. De ploeg van trainer Van der Gaag stond na drie minuten al met 0-2 achter. Door de nederlaag blijft Jong Ajax in de middenmoot staan op de ranglijst.

Nadat Kasanwirjo een eigen doelpunt maakte was het een minuut later via Verheydt al 0-2. Bij Jong Ajax lukte er vrijwel niks en de gasten uit Almere liepen voor rust uit naar een 0-3 voorsprong. Na de thee was het opnieuw Almere City wat wist te scoren. De daaropvolgende aftrap zorgde er wel voor dat Jong Ajax eindelijk gevaar kon stichten. Pinas ging op doelman Michael Woud af, werd neergehaald en de daarop toegekende strafschop werd door Taylor prima binnengeschoten. Echter wist Jong Ajax geen ommekeer te geven aan de wedstrijd en dus werd er een flinke 1-4 nederlaag geleden. Volgende week gaan de talenten op bezoek bij SC Cambuur. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk aanwezig op een nat sportpark de Toekomst.