AD: ‘Potter lijkt financieel onhaalbaar; Ajax al in gesprek met Farioli’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Graham Potter hoog op het lijstje staan als nieuwe hoofdtrainer maar of de Engelsman wel financieel haalbaar is voor Ajax valt ng maar zeer te betwijfelen, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens het AD kijkt Ajax inmiddels steeds meer naar een andere optie; Francesco Farioli, die nu trainer is van OGC Nice. De komst van Potter is nog niet helemaal van de baan volgens het AD. De Engelse manager verwacht deze week een nieuw en officieel voorstel van Ajax te krijgen.

Of dat bod enigzins beide partijen bij elkaar in de buurt brengt valt nog te bezien. ‘Zowel vanuit de club als vanuit het kamp Potter galmen geluiden door dat het verschil tussen de wensen van het topdoelwit enerzijds en wat de bezuinigende topclub aan de andere kant kan en wil bieden, enorm is. Beide partijen houden er ook rekening mee dat die kloof de komende weken zelfs onoverbrugbaar blijkt’, aldus het AD.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/04/30/ad-potter-lijkt-financieel-onhaalbaar-ajax-al-in-gesprek-met-farioli/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Rentree, Trainer
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff