Parma F.C.

Matthijs de Ligt: Ik zag het niet aankomen dat ik wissel zou staan

Bron: www.ad.nl

Zijn ploeggenoot Paulo Dybala stormde woest richting spelersbus, na negentig minuten op de bank tegen Parma. De Argentijnse aanvaller deed geen enkele moeite zijn teleurstelling te verbergen, na bijna de hele tweede helft te hebben warmgelopen. Matthijs de Ligt nam wél de tijd voor de Nederlandse pers én de tientallen fans bij de spelersbus van Juventus, ondanks zijn teleurstelling over een reservebeurt van negentig minuten.

Don’t worry about a thing…

Bron: www.ajaxlife.nl

‘Negentig minuten lang’, bevalt dochter Emma als strijdliedje het allerbest. © Floris Roos

Ik weet nog zo ontzettend goed dat ik voor het eerst mee mocht naar een Europese wedstrijd van Ajax. Wat vond ik die betonnen bak van het Olympisch Stadion vreselijk indrukwekkend als kind. De tegenstander van toen kan ik me niet meer herinneren. Wel dat we wonnen. Uiteraard.

ABN AMRO terug op shirts de Toekomst

Bron: www.ajax.nl

Direct nadat Ajax en ABN AMRO donderdag het partnership beklonken met een persconferentie, liepen Sven Botman van Ajax B2 en Neraysho Kasanwirjo van Ajax D1 parmantig over sportpark de Toekomst. Vanaf januari spelen de Ajax Vrouwen, de -amateurs en de jeugdspelers met ABN AMRO op het shirt, maar Botman en Kasanwirjo hadden de primeur.

Vak410 biedt tweede maal excuses aan

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vak410 kijkt kritisch naar hun actie van gisteren en plaatste op de eigen site het volgende statement: 'Bekerfinales en pyroshows zijn in onze ogen inherent aan elkaar; speelt Ajax de bekerfinale dan hoort daar vuurwerk bij. Op de tribune en op het veld. Gisteren was dit tot twee maal toe te bewonderen, direct na de aftrap en na de vroege goal. Chaotische taferelen volgden, waarbij tot onze spijt, vuurwerk bijna op onze keeper Kenneth Vermeer terecht kwam.

Statement VAK410 naar aanleiding Bekerfinale

Bron: www.vak410.nl

Bekerfinales en pyroshows zijn in onze ogen inherent aan elkaar; speelt Ajax de bekerfinale dan hoort daar vuurwerk bij. Op de tribune en op het veld. Gisteren was dit tot twee maal toe te bewonderen, direct na de aftrap en na de vroege goal. Chaotische taferelen volgden, waarbij tot onze spijt, vuurwerk bijna op onze keeper Kenneth Vermeer terecht kwam. Wij betreuren dit feit ten zeerste. Het kan absoluut niet de bedoeling geweest zijn om vuurwerk op welke speler dan ook te gooien, dus ook niet op Kenneth Vermeer.

Pages

Subscribe to Parma F.C.