Doelpunt

Ajax zonder problemen langs Groningen en richting AEK

Bron: source

Ajax heeft zaterdagavond zonder problemen drie punten overgehouden aan het thuisduel met FC Groningen (3-0). De Amsterdammers maakten er geen galavoorstelling van tegen de nummer zestien van de Eredivisie en namen in de tweede helft pas echt afstand, maar kwamen anderzijds ook geen seconde in de problemen. Hakim Ziyech blonk weer uit, Klaas-Jan Huntelaar was beslissend met twee doelpunten. 

Jong Ajax verslaat Helmond Sport met 2-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Helmond Sport met 2-0 gewonnen. Dani de Wit wist beide doelpunten te scoren voor het elftal van trainer Reiziger. Voor Vaclav Cerny was het een speciale avond want na lang blessureleed maakte Cerny zijn rentree maar dat had ook verkeerd kunnen aflopen, want na een behoorlijke overtreding op Koolhof ontsnapte Cerny aan een rode kaart. In de slotfase gebeurde weinig meer, al mocht de Hongaarse middenvelder Szabolcs Schön nog zijn debuut voor Jong Ajax maken.

Jong Ajax wint bij rentree Cerny

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft de wedstrijd met Helmond Sport redelijk eenvoudig gewonnen. Op de toekomst werd het, door twee doelpunten van aanvoerder De Wit, 2-0 in het voordeel van de Amsterdammers.

In de wedstrijd zouden Dolberg en Cerny na lang blessureleed weer minuten maken. Dolberg haakte echter af, omdat hij toch last kreeg van zijn knieholte. Cerny startte wel in de basis en maakte een enorm gretige indruk.

Doelpunten De Wit helpen Jong Ajax aan zege

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond een 2-0 zege weten te boeken op Helmond Sport. Op Sportpark De Toekomst was Dani De Wit tweemaal trefzeker, wat uiteindelijk genoeg was voor de overwinning. Bij de beloften maakte Vaclav Cerny na elf maanden blessureleed zijn rentree in het shirt van Ajax. Szabolcz Schön debuteerde gedurende het tweede bedrijf in het betaalde voetbal.

De Vergeten Voetballer #1: Gabri

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wij introduceren bij dezen een nieuwe rubriek: de vergeten voetballer! De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 1 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Gabriel Garcia de la Torre. In de Arena beter bekend als Gabri.

“Sfeer tijdens Europese thuiswedstrijden geeft ons extra kracht”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Andre Onana heeft vertrouwen in het Europese seizoen van Ajax. Komende woensdag beginnen de Amsterdammers aan de Champions League groepsfase met een thuiswedstrijd tegen AEK Athene. “We maken zeker een goede kans om de volgende ronde te halen. Natuurlijk wordt het lastig, maar we hebben een goed team met veel zelfvertrouwen. We gaan uit van onze eigen kracht. Als we onze goede spel tot aan het einde van wedstrijden vast kunnen houden dan hebben zeker de kans om de volgende ronde te bereiken”, laat hij weten aan het Griekse medium SDNA.

Pages

Subscribe to Doelpunt