TV-tip: Zo kun je Ajax tegen Walsall kijken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft nog een aantal extra spelers ingevlogen naar Engeland, om voldoende spelers af te kunnen wisselen in de duels met Wolverhampton Wanderers en Walsall.

Om 15.00 wordt er tegen Wolves gespeeld, om 20.45 tegen Walsall. Tegen Walsall zal waarschijnlijk een veredeld Jong Ajax in actie komen. Iets minder interessant dus dan de wedstrijd tegen Wolves wellicht, maar zeker de moeite waard om te volgen.

Het duel met Walsall kun je live kijken via het YouTube-kanaal van Ajax.

Ook PSG wil Frenkie de Jong

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel Marc Overmars blijft aangeven dat Frenkie de Jong niet te koop is, lijken de buitenlandse clubs dat niet te willen horen.

Sport meldt namelijk dat PSG zich in de strijd met FC Barcelona mengt. De Catalanen volgen De Jong al langere tijd en zouden al meerdere malen een bod hebben uitgebracht. Ook werd er de afgelopen dagen gesproken over een ruilconstructie.

Nu zou dus ook PSG een bod voorbereiden. De Franse club is vaak niet te beroerd om de portemonnee te trekken. Zo werd vorig jaar nog 180 miljoen euro neergelegd voor Kylian Mbappé.

De Ligt: “Dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt sloot het vorige seizoen af als aanvoerder en staat nu voor een nieuw seizoen. Een seizoen waarin iedereen het gevoel heeft dat het erom spant: met deze selectie móeten er prijzen gepakt worden.

Prijzen

“We willen kampioen worden en de beker winnen, maar dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. En daarnaast willen we graag Champions League spelen. Maar het is vooral belangrijk dat we ons als team verbeteren en elkaar beter leren kennen”, vertelt De Ligt aan Ajax TV.

Overmars: “Je kan stellen dat het klaar is”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel Marc Overmars aangaf dat de komst van Tadic en Blind pas het begin is, geeft hij in gesprek met Voetbal International ook aan dat we deze transferperiode weinig meer hoeven te verwachten.

“Je kan stellen dat het klaar is”, vertelt de technisch directeur. Al beseft hij ook dat je dat nooit met zekerheid kunt zeggen: “Dan breekt een dag later een speler zijn been en verandert de situatie weer.” Daarmee verwijst hij naar Hassane Bandé, die vorige week in een oefenduel een zware blessure opliep en zeker tot de winterstop uitgeschakeld is.

Blind: “Geloof zeker dat clubliefde nog bestaat”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Het laatste halfjaar was voor mij niet optimaal bij United, dus dan ga je kijken wat de opties zijn”, aldus Daley Blind in gesprek met de NOS nu hij weer terug is bij Ajax.

Hij had meerdere opties, maar koos voor een terugkeer naar zijn jeugdliefde: “Ik geloof er zeker in dat clubliefde nog bestaat, maar je moet er ook objectief naar kijken in zo’n transferwindow. Het was voor mij belangrijk om weer veel te spelen, belangrijk te zijn voor een team en ergens een goed gevoel te hebben.”

Van der Wiel bood zichzelf aan bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gregory van der Wiel speelt op dit moment bij Toronto FC in Canada, maar ook hij was graag teruggekeerd naar Ajax. “Ik heb Ajax gebeld en gevraagd of ik er kon terugkeren, maar er was bij de club geen interesse”, vertelt de verdediger aan FC Update.

“Ik wilde salaris inleveren, het maakte me echt niet uit. Als ik maar kon voetballen”, aldus Van der Wiel. “Ik had en heb de overtuiging dat ik met mijn kwaliteiten van waarde had kunnen zijn voor Ajax, maar helaas mocht het niet zo zijn.”

Subscribe to