Ten Hag krijgt onverwachte steun: “Erik verdient een kans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank Rijkaard was woensdag aanwezig bij de onthulling van het logo van de Johan Cruijff Arena. Hier brak hij een lans voor trainer Erik ten Hag, die veel kritiek krijgt.

“Ik vind dat Ajax verplicht is om Erik ten Hag in elk geval de kans te geven te doen wat hij met Ajax wil doen, want hij is natuurlijk op een moeilijk moment ingestapt”, zegt Rijkaard tegen De Telegraaf. “Dat moeten we niet vergeten. Erik verdient dat en ik hoop dat hij het gaat waarmaken. Dat is goed voor de club Ajax en de rust.”

‘Younes deze zomer transfervrij naar Wolfsburg’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Die Welt denkt te weten voor welke club Amin Younes Ajax dan wél gaat verruilen. Afgelopen winter ging een transfer naar Napoli niet door.

Althans, de handtekening van Younes was al onder een vijfjarig contract gezet. Voor een overgang naar Wolfsburg is dus eerst een gang naar de rechter nodig.

Volgens het Duitse medium zou Younes nu dis naar Wolfsburg gaan en van Wolfsburg enkele miljoenen tekengeld ontvangen.

3 spelers Jong Ajax verlengen contract

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Drie spelers van Jong Ajax hebben woensdagmiddag hun contract verlengd. Che Nunnely, Navajo Bakboord en Azor Matusiwa zetten alledrie hun handtekening onder een contract tot medio 2020. Ze hadden alledrie een aflopend contract.

Bakboord liep begin dit jaar een kruisbandessure op en kwam tot slechts 3 optredens in het beloftenelftal.

Ajax Jeugd: O17 verliest, PSV kampioen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17 nam het dinsdag op tegen PSV O17. De Amsterdammers streden voor de laatste kans op de landstitel. Door de nederlaag van Ajax afgelopen weekend tegen Feyenoord, had PSV genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden.

De thuisploeg kwam na ruim een kwartier spelen op voorsprong. Direct na rust verdubbelde PSV de score. Niet veel later bracht Kenneth Taylor bijna de spanning terug in de wedstrijd, maar de talentvolle middenvelder schoot op de lat. Door de 2-0 nederlaag kan Ajax de Eindhovenaren niet meer achterhalen.

Donderdag 3 mei open training op de Toekomst

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er staat nog nog een Open Training op het programma dit seizoen en wel op donderdag 3 mei. In de voorjaarsvakantie stond er ook een open training op het programma, maar die werd toen afgelast vanwege de vrieskou.

Het is Ajax dus toch gelukt om voor het einde van het seizoen nog een nieuwe datum te vinden. De hekken gaan op 3 mei om 9.30 open en rond 10.30 verschijnen de spelers op het veld.

Zij bereiden zich dan voor op het laatste  duel van dit seizoen, tegen Excelsior.

Gravenberch: “Dan zie je hoe snel het kan gaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch kent een ongelofelijke ontwikkeling. Inmiddels is de pas 15-jarige middenvelder uitgegroeid tot vaste basisspeler van Ajax O19. “Ik had aan het begin van het seizoen niet verwacht dat ik nu basisspeler van Ajax O19 zou zijn. Ik begon steeds beter te spelen en dat zag trainer John Heitinga ook. Hij gaf mij het vertrouwen en maakte van mij een basisspeler”, vertelt het talent in gesprek met Ajax.nl.

JL wil vaste selecties: ‘Jong Ajax heeft 50 spelers gebruikt dit seizoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax kan bij aanstaande zaterdag bij een overwinning op MVV kampioen worden van de Jupiler League. Dit zorgt voor grotere weerstand van andere clubs in de Eerste Divisie, die niet blij zijn met de samenstelling van de belofteteams. Marc Boele, directeur van de coöperatie Eerste Divisie, heeft aangegeven kritisch te gaan kijken naar de selecties van Jong-elftallen.

Blind opent deur voor Van Gaal: “We moeten kampioen worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Danny Blind werd afgelopen maandag officieel benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Ajax. In gesprek met De Telegraaf zegt Blind een terugkeer van Louis van Gaal niet uit te sluiten.

“Je weet hoe ik over Louis denk. En iedereen weet hoe Louis in elkaar steekt”, zegt Blind, die Van Gaal mogelijk een directiefunctie ziet bekleden. “De kwaliteiten van Louis zijn bekend en ik deel zijn filosofie. Er zit een directie en we gaan het met elkaar doen. We moeten kampioen worden volgend jaar.”

Subscribe to