Eredivisie

Ajax begint met zege aan cruciale week, maar oogt kwetsbaar

Bron: source

De vierde overwinning op rij in de Eredivisie is een feit voor Ajax, dat in ieder geval een paar uur koploper is van de Eredivisie. De regerend kampioen vloerde sc Heerenveen zaterdagavond met 4-1, al lijkt dat overtuigender dan het was. Ingrijpen van de VAR zorgde er in de eerste helft namelijk voor dat de 1-2 van Heerenveen werd afgekeurd. Daarna stelde Ajax met Nicolas Tagliafico als grote roerganger orde op zaken.

Tadic verklaart moeizame eerste helft: ‘We dachten al een beetje aan Lille en PSV’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zaterdag uiteindelijk vrij eenvoudig met 4-1 van sc Heerenveen, maar daar leek het in de eerste helft lange tijd niet op. Dusan Tadic geeft in De Telegraaf toe dat de Amsterdammers wellicht al te veel met hun hoofden bij de Champions League-wedstrijd tegen Lille van aanstaande dinsdag en de Eredivisie-kraker tegen PSV van aanstaande zondag zaten.

Fortuna-trainer Ultee woedend op Ciss na salto in blessuretijd

Bron: www.ad.nl

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee heeft met verontwaardiging gekeken naar het juichen van zijn aanvaller Amadou Ciss, nadat de Senegalees de Limburgers in de wedstrijd tegen FC Twente in blessuretijd had teruggebracht tot 2-3. In plaats van gauw terug naar zijn eigen helft te gaan, om de jacht in te zetten op de 3-3, vierde Ciss zijn eerste goal in de eredivisie op acrobatische wijze.

Pages

Subscribe to Eredivisie