Eredivisie

Ajax bereikt tóch een akkoord over loonoffer vanuit spelers

Bron: source

Ajax heeft dan toch eindelijk wél een akkoord bereikt met de spelersgroep over een loonoffer voor het bestrijden van de coronacrisis. De Amsterdammers zijn daarmee vrijwel als laatste van alle clubs in de Eredivisie en daarmee wordt een lang hoofdstuk afgesloten. Veel spelers wilden eerst niet meewerken aan het verzoek, omdat de regerend titelhouder een flink eigen vermogen heeft.

FC Utrecht tweede oefentegenstander van Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

De tweede tegenstander van Ajax in de voorbereiding op het nieuwe seizoen is bekend. De Amsterdammers oefenen op donderdag 13 augustus in de Johan Cruijff ArenA tegen FC Utrecht.

Het nieuws wordt vrijdagmiddag bevestigd door Ajax en FOX Sports. Enkele dagen voor dit duel speelt Ajax - op zaterdag 8 augustus - in eigen huis tegen RKC Waalwijk. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen oefenen clubs uit de Eredivisie tegen elkaar.

Driessen heeft weinig vertrouwen in Ajax en wijst andere titelfavoriet aan

Bron: www.voetbalzone.nl

Als AZ erin slaagt om Calvin Stengs en Myron Boadu te behouden, dan zijn de Alkmaarders volgens Valentijn Driessen 'kampioenskandidaat nummer één' in de Eredivisie. De chef voetbal van De Telegraaf gelooft dat Ajax problemen krijgt met het opvangen van het vertrek van Hakim Ziyech, en heeft bovendien niet al te veel vertrouwen in het aankoopbeleid van directeur voetbalzaken Marc

Pages

Subscribe to Eredivisie