Eredivisie

Ajax dankt de VAR bij zeer moeizame overwinning op VVV-Venlo

Bron: source

Ajax heeft zaterdagavond op bezoek bij VVV-Venlo met heel veel pijn en moeite gewonnen. In Limburg mocht het vooral de VAR danken dat er niet, net als vorige week, puntverlies werd geleden. In de eerste helft keurde hij een treffer van Martin Samuelsen af, vanwege shirtje trekken. En vlak voor het einde van de wedstrijd greep de VAR wederom in, waarna Kevin Blom Ajax een penalty gaf. Dusan Tadic faalde niet vanaf elf meter en bracht zijn ploeg de eerste zege in de Eredivisie. 

AZ ook tegen FC Emmen op schot

Bron: www.ad.nl

AZ blijft voorlopig koploper in de eredivisie door een ruime overwinning op de enthousiaste promovendus FC Emmen (4-1) die de ploeg van trainer John van den Brom aanvankelijk nog ver terug drong maar werd afgetroefd door een zakelijke tegenstander die dit seizoen nu al op flink op schot is.

Tadic schenkt Ajax vanaf de strafschopstip drie punten!

Bron: www.ajaxlife.nl

We zijn vooral opgelucht dat Ajax zijn eerste driepunter binnen heeft. We hopen dat er nog vele volgen, want dan kunnen we dit seizoen volop wallpapers maken. De eerste wallpaper met een logootje van de eredivisie is een feit. Dit alles dankzij Dusan Tadic, die een penalty benutte!

Om dit seizoen inderdaad volop wallpapers te kunnen maken, moet er wel iets veranderen. Het spel van Ajax bedoelen we uiteraard, want na een hoopvol begin zakt het niveau tijdens VVV-uit soms naar een bedenkelijk niveau.

Pages

Subscribe to Eredivisie