Eredivisie

Beste grasmat van Nederland in Johan Cruijff Arena

Bron: ajaxfanzone.nl

Velen zien de grasmat in De Kuip als beste in de Eredivisie maar volgens het AD vindt de KNVB het gras in de Johan Cruijff Arena super goed. ‘De grasmat van de Johan Cruijff Arena is gewild. De KNVB gaat het veld binnenkort gebruiken voor de trainingsvelden van het Nederlands elftal in Zeist. De voetbalbond onderzoekt ook of het mogelijk is het grasmatsysteem ook bij andere clubs in het betaalde voetbal gebruikt kan worden. Het monitoringsysteem met vijftien sensoren is uniek in de wereld, stelt de KNVB.

Brood volgt Van der Gaag op bij NAC

Bron: www.ad.nl

Ruud Brood is de nieuwe hoofdtrainer van NAC. De oud-speler van de Brabantse club is de opvolger van Mitchell van der Gaag, die maandag vanwege teleurstellende resultaten opstapte. Met nog acht wedstrijden te gaan, staat NAC op de laatste plaats in de eredivisie. De achterstand op nummer zeventien FC Emmen is acht punten.

‘Ajax en Barcelona bekijken mogelijkheden samenwerkingsverband’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Barcelona onderzoeken de mogelijkheden om een samenwerkingsverband aan te gaan, zo schrijft de meest verkochte sportkrant van Catalonië; Sport. Volgens het Spaanse medium ontstond het idee tijdens de laatste gesprekken tussen de clubs over de zomerse transfer van Frenkie de Jong naar het Camp Nou. Er zijn legio overeenkomsten tussen Ajax en Barcelona; twee clubs die altijd al een bijzondere relatie hebben gehad.

ErediVisie: PSV kampioen van slotfase, Ajax GeTild en NAC Voilà

Bron: source

Het was weer een bewogen weekend in de Eredivisie. In de 26ste speelronde sloeg PSV wéér toe in de slotfase, maakte Ajax een dure misstap in de titelrace en blameerde Feyenoord zich voor de zoveelste keer dit seizoen. Verder lijkt het einde nabij voor NAC Breda en is Excelsior naarstig op zoek naar doelpunten. Zoals het opstootje in Groningen slaan we onszelf door het speelweekend in onze wekelijkse rubriek ErediVisie.

Zorgt Neres voor unicum bij Ajax?

Bron: www.ad.nl

De interlandperiode breekt weer aan. Van de huidige top vier in de eredivisie zijn 45 spelers uitgenodigd voor het nationale elftal. Ajax is de hofleverancier van internationals; met de selectie van Neres is het volledige basiselftal opgeroepen om het vaderland te vertegenwoordigen.

Overzicht: het resterende programma van PSV en Ajax

Bron: source

De titelrace in de Eredivisie nadert zijn ontknoping. PSV heeft na zondag de beste papieren om weer kampioen te worden. De Eindhovenaren wonnen op bezoek bij VVV-Venlo (0-1) en zagen Ajax later op de zondag verliezen van AZ (1-0). Het gat tussen de clubs is met nog acht wedstrijden te spelen vijf punten in het voordeel van PSV. Een overzicht van het resterende programma van de titelkandidaten.

Pages

Subscribe to Eredivisie