Eredivisie

RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles

Bron: www.ad.nl

• RKC Waalwijk op jacht naar terugkeer in de eredivisie sinds 2014, Go Ahead Eagles kan na twee seizoenen terugkeren op hoogste niveau. • RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles eindigde in de Keuken Kampioen Divisie in een 1-3 overwinning voor de uitploeg. • Allard Lindhout is de arbiter.

Swart: ‘Die moeten ze halen, absoluut, hij is een echte Ajax-speler’

Bron: www.voetbalzone.nl

Real Madrid-huurling Martin Ödegaard maakte dit seizoen furore in de Eredivisie bij Vitesse en staat nu volgens diverse berichten in de belangstelling van Ajax. Het Spaanse Marca wist daarentegen te melden dat ook het Bayer Leverkusen van Peter Bosz interesse heeft in de diensten van de middenvelder, terwijl een terugkeer naar Spanje tevens tot de mogelijkheden behoort.

Ødegaard hoopt snel duidelijkheid te krijgen van Real Madrid; ook Leverkusen meldt zich

Bron: ajaxfanzone.nl

Martin Ødegaard hoopt in juni duidelijkheid te krijgen over zijn voetbaltoekomst. Hij wil graag een hele voorbereiding meedraaien bij een nieuwe club. De Noor geeft daarbij in gesprek met De Telegraaf aan dat dat ook kan bij een club uit de Eredivisie. ‘Ik moet doorgaan met minuten maken op hoog niveau en de volgende stap zetten in mijn carrière, in termen dat ik nog beter wil gaan spelen. Dus ik zeg niet, dat ik naar een betere competitie wil’.

Pages

Subscribe to Eredivisie