Ajax – FC Groningen gaat vooralsnog door

Bron: ajaxfanzone.nl

De competitiewedstrijd tussen Ajax en FC Groningen van zaterdagavond gaat vooralsnog gewoon door. Door de grote politiestaking aankomend weekend leek de wedstrijd in het gedrang te komen maar burgemeester Femke Halsema ziet vooralsnog geen aanleiding om het thuisduel af te gelasten. Op vrijdag dient een kort geding over de mogelijke doorgang van deze landelijke staking. De uitkomst van het kort geding kan ertoe leiden dat de burgemeester van Amsterdam haar besluit zal heroverwegen.

Thuiswedstrijden Champions League volledig uitverkocht

Bron: ajaxfanzone.nl

De thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League in de Johan Cruijff ArenA zijn volledig uitverkocht, zo meldt Ajax. De interesse in de losse verkoop van kaarten was zo groot dat in een recordtempo alles verkocht kon worden. Er is nog een mogelijkheid dat gereserveerde kaarten terug de verkoop in gaan bijvoorbeeld van het uitspelende team. Mocht dit het geval zijn zal Ajax dit zelf direct bekend maken.

Younes heeft spijt van manier waarop hij bij Ajax vertrok

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes heeft spijt van de manier waarop hij is vertrokken bij Ajax. De 25-jarige Duitse aanvaller geeft toe dat hij in het afgelopen half jaar een aantal keer verkeerd heeft gehandeld. “Ik ben verantwoordelijk voor alles wat ik doe en moet leven met de consequenties. Ik heb fouten gemaakt”, aldus Younes in een interview met het Duitse persbureau DPA. Younes weigerde in maart in te vallen bij Ajax in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (4-1).

Westerveld nieuwe hoofd jeugdscouting

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de scouting versterkt met Casimir Westerveld als nieuwe Hoofd Jeugdscouting, zo meldt Ajax.nl woensdagmiddag. Westerveld is een geboren Amsterdammer die tot zijn zestiende in de jeugdopleiding van Ajax speelde. Na een studie sociale psychologie werkte hij negen jaar als jeugdtrainer bij AFC. Inmiddels werkt hij al dertien jaar bij Ajax, voornamelijk als jeugdtrainer.

Nijland belt met Van der Sar: ‘Verwacht dat we gewoon spelen’

Bron: ajaxfanzone.nl

FC Groningen-directeur Nijland heeft dinsdagavond een telefonisch gesprek gehad met Ajax-directeur Edwin van der Sar over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen van aankomende zaterdag. ‘We verwachten voor donderdag geen duidelijkheid. Ik denk dat we gewoon spelen, al moet ik het antwoord schuldig blijven op de vraag waarop dat gebaseerd is. Met Femke Halsema is er ook een nieuwe burgemeester in Amsterdam. Ik heb geen flauw idee hoe zij erin staat.

Jong Oranje vergooit vrijwel EK deelname na nederlaag tegen Schotland

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax lijkt gisteravond in Doetinchem de laatste kans om het EK van komende zomer te kunnen halen te hebben verspeeld. Omdat de ploeg van bondscoach Erwin van de Looi met 1-2 verloor van Schotland is er theoretisch nog maar een heel minimale kans dat het alsnog het EK gaat halen. Carel Eiting, de enige Ajacied in de selectie van Jong Oranje, kreeg geen speeltijd.

Losse verkoop groepsfase Champions League van start

Bron: ajaxfanzone.nl

De verkoop van losse kaarten voor de groepsfase UEFA Champions League is vandaag; dinsdag 11 september om 10:00 uur, gestart. vandaag kunnen alleen seizoenkaarthouders die nog geen Passe Partout gekocht hebben alsnog een los kaartje kopen. Mocht je al een passe-partout hebben is het niet mogelijk nog losse tickets aan te schaffen. Voor alle wedstrijden geldt namelijk dat maar 1 ticket per kaart/lidmaatschap gekocht mag worden.

Ajax dient spelerslijst in voor Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft bij de UEFA de lijst met spelers voor de Champions League ingediend en daarin komen de namen voor van een aantal jeugdige talenten. Ryan Gravenberch, Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp en Ché Nunnely maken deel uit van de lijst. Ook spelers die nu nog kampen met een blessure, waaronder Veltman, Cerny en Bandé, zijn aangemeld bij de UEFA.

De volledige lijst:

Keepers: André Onana, Kostas Lamprou, Dominik Kotarski en Stan van Bladeren.

Subscribe to