Ten Hag houdt wel/niet rekening met bijtekenen Kluivert

Bron: www.ajaxlife.nl

Kluivert wijst graag op het Ajaxlogo, dus teken gewoon bij joh! © Ajax Images

Justin Kluivert mag na het maken van doelpunten graag op het Ajaxlogo wijzen en er kusjes op geven, maar wij zouden het veel mooier vinden als de jonge aanvaller een klap geeft op een langer verblijf in Amsterdam.

De Ajacied is ook dit seizoen meer dan eens een genot om naar te kijken en laat regelmatig weten dat hij nog veel kan leren bij Ajax. Desalniettemin komen zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en Marc Overmars niet tot een hernieuwd contract waaronder kleine Kluivert een krabbel kan zetten.

Cassierra speelt kampioensduel Jong Ajax, Mazraoui niet

Bron: www.ajaxlife.nl

Krijgt Mazraoui een prominente rol tegen AZ? © Ajax Images

Tijdens de persconferentie in aanloop naar Ajax - AZ van zondag, ging het ook over de kampioenswedstrijd van Jong Ajax, een dag eerder. Noussair Mazraoui gaat die in elk geval niet spelen.

Erik ten Hag wilde logischerwijs weinig kwijt over de spelers die hij tegen AZ de wei instuurt, maar het kan best goed zijn dat Mazraoui, net als tegen VVV-Venlo, een plekje in de basis krijgt. “Dat kan zomaar,” hield Ten Hag zijn kaarten nog even tegen de borst.

Nieuw supportershome naar verwachting in winter open

Bron: www.ajaxlife.nl

Met een nieuw home komt er een nieuwe ontmoetingsplek voor supporters. © De Brouwer

Het heeft best lang geduurd, drie jaar maar liefst, maar de eerste paal van het nieuwe supportershome wordt binnenkort geslagen. Drie jaar na de alles verwoestende brand die het oude home in de as legde.

Op vrijdag 23 januari 2015 ging het oude supportershome in vlammen op en vanaf dat moment is de tijd goed benut om het nodige onderzoek te verrichten. Nu dat stadium achter de rug is, kijken we vooruit naar de totstandkoming van het nieuwe home.

Banieren JC Arena al op noord- en zuidgevel bij Ajax - AZ

Bron: www.ajaxlife.nl

Al bij Ajax - AZ hangen beeltenissen van Cruijff aan de Arena. © Ajax Life

Bij de onthulling van het logo van de Johan Cruijff Arena werden ook twee prachtige banieren naar beneden gerold met de beeltenis van Johan in zwart-wit. Deze doeken krijgen nog een speciale rol bij Ajax - AZ.

Ajax speelt op zondag 29 april de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen de Alkmaarders, waarbij de tweede positie op de ranglijst moet worden verdedigd. Bezoekers van die wedstrijd treffen die zondag alvast een bijzonder aangeklede Johan Cruijff Arena aan.

Eindelijk Johan Cruijff Arena op verjaardag Johan

Bron: www.ajaxlife.nl

Eindelijk draagt de Arena de naam van Johan. © Pro Shots

Het duurde lang. Het duurde zelfs heel lang. Maar daar hebben we het nu niet meer over. Het Ajaxstadion heet vanaf nu officieel Johan Cruijff Arena en daar zijn we vooral ontzettend blij mee!

Op de dag dat Johan Cruijff 71 jaar zou zijn geworden, werd het logo van de Johan Cruijff Arena onthuld door Frank Rijkaard en drie kinderen van Eberhard van der Laan, oud-burgemeester van Amsterdam.

Kishna bij Andy in de auto: 'Was graag bij Ajax gebleven'

Bron: www.ajaxlife.nl

Andy van der Meyde pikt regelmatig voetballers op voor een ritje bij hem in de auto. Deze keer stapte voormalig Ajacied Ricardo Kishna in Andy’s bolide. In een openhartig gesprek met Andy, laat Kishna wat los over zijn Ajaxperiode en moeizame relatie met Frank de Boer.

Kishna vertrok in de zomer van 2015 en zocht zijn heil in Rome bij Lazio. Met Mino Raiola als zaakwaarnemer, wordt al snel geroepen dat Kishna te vroeg naar het buitenland is verhuisd. Of hij er zelf ook zo over denkt? “Ja, ik vertrok te vroeg bij Ajax,” aldus de behendige aanvaller tegenover Van der Meyde.

Bandé wil zich snel aanpassen door hard te werken

Bron: www.ajaxlife.nl

Bandé blikt samen met Ten Hag vooruit op volgend seizoen © Ajax Images

Hassane Bandé meldde zich maandagochtend voor het eerst op sportpark De Toekomst om mee te trainen met zijn nieuwe ploeggenoten. De vervroegde verhuizing naar Amsterdam kwam vrij onverwacht, omdat Ajax recent nog liet weten dat Bandé ondanks de degradatie van zijn oude club KV Mechelen, niet eerder bij de selectie zou aansluiten.

Ajax Vrouwen geven PSV oorwassing na rust

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax is pas na rust veel te sterk voor PSV. © Ajax Images

De Ajax Vrouwen staan na een ruime zege in Eindhoven nog altijd fier aan kop in de eredivisie. De ploeg van Benno Nihom won dinsdagavond met maar liefst 2-6 bij PSV.

Die ruime zege werd echter pas behaald in de tweede helft, want bij rust stond het nog 2-1 in het voordeel van PSV. De Ajax Vrouwen schakelden na de thee een flink tandje bij en toen vielen de doelpunten als rijpe appelen. De Eindhovenaren kregen toen even alle hoeken van het veld te zien.

Subscribe to