Tadic en Blind moeten de Ajax-talenten een prikkel geven

Bron: source

Ajax spendeerde deze zomer miljoenen, maar de clubfilosofie met in het midden de jeugdopleiding mag niet lijden onder de Amsterdamse koopwoede. Dat stelt Erik ten Hag. "Dat is de cultuur van Ajax, dat blijft ook zo", aldus de trainer van Ajax. "Spelers als Tadic en Blind kunnen dat juist nog meer stimuleren. Zij kunnen jonge spelers naar een hoger niveau tillen."

Sidoel verlaat Ajax voor een Engels avontuur bij Reading

Bron: source

Darren Sidoel heeft Ajax verlaten voor een Engels avontuur. De twintigjarige verdediger is dinsdag gepresenteerd bij Reading, dat uitkomt in het Championship. Sidoel tekende een contract voor drie seizoenen. Sidoel maakte vorig seizoen namens Jong Ajax zijn debuut in het profvoetbal en kwam zestien wedstrijden in actie tijdens het kampioensjaar van de Amsterdamse beloften. Ook speelde Sidoel mee in de Youth League-wedstrijden van Ajax onder 19.

Ajax en Manchester United voltooien de transfer van Blind

Bron: source

Ajax en Manchester United hebben de transfer van Daley Blind afgerond. Beide clubs bevestigen de terugkeer van de Oranje-international naar Amsterdam. Blind tekende voor vier seizoenen. Maandagavond laat communiceerde Ajax al dat er sprake was van een overeenstemming met de Engelsen. Ajax betaalt zestien miljoen euro aan Manchester United, maar dat bedrag kan verder oplopen tot 20,5 miljoen euro.
Subscribe to