AZ Alkmaar

Tadic over focus: “Soms is dat moeilijk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens Dusan Tadic speelde Ajax vrijdagavond tegen Willem II op tachtig procent. Ondanks het slechte spel van de Amsterdammers is er volgens de aanvoerder geen reden tot paniek. In tegendeel zelfs. “We moeten positief zijn. Ajax moet iedere wedstrijd winnen. Dit was niet goed, maar wij weten waarom het niet goed was”, laat hij weten aan de Telegraaf.

AZ verslaat PEC en nadert Ajax

Bron: www.ad.nl

AZ heeft maximaal geprofiteerd van de verrassende nederlaag van Ajax tegen Willem II. Op bezoek in Zwolle wonnen de Alkmaarders met 3-0 van PEC. Grote man aan de zijde van AZ was Oussama Idrissi. Volgende week staat de kraker tussen Ajax en AZ op het programma. Het verschil tussen de twee best voetballende ploegen van de eredivisie bedraagt nu drie punten.

Informatie kaartverkoop AZ uit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdag beslist de gemeente of het duel tussen AZ en Ajax in het AFAS-stadion met supporters gespeeld mag worden. Maar er is besloten om niet langer te wachten met de kaartverkoop.

Dat betekent dat de Ajacieden met NL+ zaterdagochtend om 10.00 al aan de beurt zijn om een kaartje te kopen. In totaal zijn er 750 kaarten beschikbaar voor €13,95 per stuk. Het betreft een autocombi, waarbij je met minimaal 3 personen in een auto moet zitten. Maandag om 10.00 zijn de seizoenkaarthouders met NL aan de beurt.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar