AZ Alkmaar

Ajax klopt Sparta met moeite en ziet Ziyech geblesseerd uitvallen

Bron: source

Met hangen en wurgen en tijdrekken heeft Ajax zondagmiddag in Amsterdam drie punten overgehouden aan het duel met Sparta: 2-1. Bij een stand van 2-0 leek er niets aan de hand voor Ajax, totdat het door een mooie goal van invaller Joël Pieroe een kwartier voor tijd 2-1 werd. Sparta bracht Ajax aan het wankelen: Lisandro Martínez, Joël Veltman, Andre Onana en de paal voorkwamen in de slotminuten puntverlies. Ajax hield stand en vergrootte de voorsprong op AZ naar zes punten. Smet op de middag was de blessure van Hakim Ziyech.

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Video: Kale en Kokkie beginnen vol goede moed aan 2020

Bron: ajaxfanzone.nl

De mannen zijn terug! Ajax heeft gisteren weer gespeeld en dus hebben we Kale & Kokkie ook weer opgetrommeld. Uiteraard zijn de mannen goedgemutst, aangezien Ajax Sparta heeft verslagen en is uitgelopen op AZ. Ook komen zij vandaag met een nieuw element: een quiz!

De vraag van deze week is:Van 1964 tot 1977 speelde Wim Suurbier bij Ajax. Bij welke andere Nederlandse club speelde hij nog meer?

A. Sparta RotterdamB. FC HaarlemC. AZ ‘67

KNVB-beker: dit is de weg naar de finale

Bron: www.ad.nl

Na de loting voor de achtste finales werd ook meten doorgeloot voor de kwartfinales en de halve finales. Daardoor is nu al bekend dat PSV en AZ elkaar tegen komen in de kwartfinale als beide ploegen de volgende ronde door komen. De kwartfinales worden vervolgens gespeeld op 11, 12 en 13 februari. De halve finales worden gespeeld op 3 en 4 maart en de finale in de Kuip is op zondag 19 april 2020.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar