AZ Alkmaar

Ajax Jeugd: O17 speelt gelijk, O15 wint in Arnhem

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 kwam zaterdag vanwege de interlandperiode niet in actie, maar Ajax O17, O16 en O15 wél.

Ajax O17

Ajax O17 speelde met 1-1 gelijk tegen AZ O17. Een vroeg doelpunt van Devyne Rensch zorgde voor de 1-0 voorsprong. De bezoekers uit Alkmaar wisten echter vlak voor tijd de gelijkmaker te scoren.

Wedstrijdverloop Ajax O17 – AZ O17:‘8. 1-0 Rensch’80. 1-1 AZ O17

Ajax Jeugd: O17 boekt nipte zege op Excelsior

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17 ging dinsdagavond op bezoek bij Excelsior O17. De club waar het eerste afgelopen zondag met 7-1 uithaalde. De talentvolle Ajacieden ging het iets minder voor de wind.

Ajax O17 speelde een moeizame wedstrijd, maar wist die wel te winnen dankzij een goed ingestudeerde corner. Op aangeven van Anass Salah-Eddine wist Youri Regeer te scoren. Afgelopen weekend wonnen de Amsterdammers met 2-1 op bezoek bij NEC. Komende zaterdag ontvangt de ploeg van Dave Vos op De Toekomst AZ O17.

Ajax opent kantoor in New York

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft al kantoren in Afrika, Azië en Australië  maar nu heeft de club een nieuw kantoor geopend en deze keer in New York, zo staat in De Telegraaf te lezen. De grote reclameschermen op Times Square lieten gisteren al foto’s van alle Ajaxspelers zien. Ajax wil bekender worden in de Verenigde Staten en in New York wonen al veel Ajax-fans (Maar dat is logisch, red.). Commercieel directeur Menno Geelen zegt tegen het dagblad:’Om structureel te kunnen meedoen met de Europese (sub)top, moeten we voor nieuwe inkomstenbronnen zorgen.

Pages

Subscribe to AZ Alkmaar