Transfers

Dit zijn de selecties van Ajax O18 en Ajax O17

Bron: www.ajaxshowtime.com

De spelers van Ajax O17 en O18 zijn begin augustus begonnen aan het nieuwe seizoen. We zouden het in coronatijden bijna vergeten, maar de Ajax-jeugd maakt zich op voor een nieuw jaar, dat door het coronavirus ongetwijfeld met gepaste maatregelen zal worden afgewerkt. Ajax Showtime stelt de selectie van de bovenbouw voor: Ajax O18 en Ajax O17.

LEES OOK: Dit zijn de selecties van Ajax O16 en Ajax O15

Onana en Dest ontbreken bij Ajax, maar 'niet vanwege transfers'

Bron: source

Andre Onana en Sergino Dest ontbreken zaterdagavond bij Ajax in de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Toch heeft dat niet te maken met mogelijke uitgaande transfers, maar met andere redenen. De keeper van de Amsterdammers is nog niet helemaal fit, de afwezigheid van Dest is eveneens vanwege een lichte enkelblessure. Beide spelers werden wel volop aan de uitgang gelinkt in Amsterdam. 

‘Chelsea schakelt door hoge vraagprijzen door naar Ajax-duo’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax raakte Hakim Ziyech al kwijt aan Chelsea en de Londenaren lijken nog niet uitgewinkeld in Amsterdam. Andre Onana en Nico Tagliafico werden al eerder in verband gebracht met Chelsea en The Daily Mirror doet dat nu opnieuw.

De twee Ajacieden zijn eigenlijk geen eerste keuze in Londen. Zo zou Chelsea doelman Kepa Arrizabalaga willen vervangen door Jan Oblak. Atlético Madrid heeft echter een prijskaartje van 110 miljoen aan de keeper gehangen. Vandaar dat Chelsea doorschakelt en kijkt naar Onana, die ‘slechts’ 30 miljoen zou moeten kosten.

Pages

Subscribe to Transfers