Transfers

'Chelsea krijgt 'lage' vraagprijs voor Tagliafico te horen'

Bron: source

In navolging van Hakim Ziyech maakt mogelijk ook Nicolás Tagliafico komende zomer de overstap van Ajax naar Chelsea. De Londense club heeft volgens The Guardian te horen gekregen dat de Argentijnse linksback voor een transfersom van 25 miljoen euro op te halen is uit Amsterdam. Trainer Frank Lampard wil graag een nieuwe linksback aantrekken en heeft zijn oog laten vallen op Ben Chilwell.

Trainerscarrousel: Rose bij O17, Vos naar Jong

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dave Vos maakt promotie bij Ajax. De jeugdtrainer, die afgelopen twee en een half jaar coach was van Ajax O17, wordt de nieuwe assistent van Mitchell van der Gaag bij Jong Ajax. Hij vervangt Winston Bogarde, die eerder al als assistent werd doorgeschoven naar het eerste elftal.

De 37-jarige Vos is al sinds 2011 werkzaam bij Ajax, waar hij in de opleiding langzaam de ladder beklom. Na een periode in de middenbouw nam hij in november van 2017 het stokje bij O17 over van de vertrekkende Gery Vink. Vos won met Ajax O17 onder meer de Future Cup in 2018. 

Ajax klopt aan bij ArenA voor verlaging huurlasten

Bron: source

Ajax hoopt op een verlaging van de huurlasten van de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers vinden de huur aan de hoge kant, ondanks dat die al lager is omdat er niet gevoetbald wordt. In totaal wordt er normaliter zo'n tien miljoen euro aan stadionhuur overgemaakt. Het is zeker niet de enige Eredivisie-club die om lastenverlaging vraagt als het om het stadion gaat.

De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitterende foto's

Bron: www.ad.nl

PSV maakte gisteren bekend dat Ibrahim Afellay vertrekt uit Eindhoven. De 34-jarige Utrechter maakte het afgelopen seizoen zijn rentree, na jaren vol blessureleed. Hij bleef het afgelopen voetbaljaar steken op slechts drie competitiewedstrijden. Afellay denkt dat zijn loopbaan er nog niet op zit en onderzoekt de komende weken of hij bij een andere club aan de slag moet gaan of dreigt het einde van een mooie carrière, die hem via PSV langs FC Barcelona, Olympiakos, Schalke 04, Stoke City en 53 interlands voor Oranje voerde? Een loopbaan in 14 fraaie foto's.

‘Relatief lage transfersom leidt tot hernieuwde interesse voor Tagliafico’

Bron: www.voetbalzone.nl

Het Spaanse AS wist vorige week te melden Ajax en Nicolás Tagliafico een jaar geleden hebben afgesproken dat hij komende zomer voor een bedrag van 25 miljoen euro mag vertrekken bij Ajax. Dat de 27-jarige vleugelverdediger voor een relatief bescheiden bedrag op te halen is in Amsterdam, zorgt volgens de Daily Telegraph en de Daily Mirror voor hernieuwde belangstelling van

‘Nicolás Tagliafico moet optie wegstrepen na deal van 25 miljoen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Nicolás Tagliafico heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Ajax en de linksback wordt genoemd bij clubs als Arsenal, Chelsea, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain. De Argentijn lijkt laatstgenoemde optie nu echter uit zijn hoofd te kunnen zetten, aangezien les Parisiens volgens berichten uit Portugal al een andere kandidaat voor de positie links achterin hebben aangetrokken.

‘Ajax ziet in Braziliaans talent plaatsvervanger voor Tagliafico’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax gaat ervan uit dat Nicolás Tagliafico de club komende zomer gaat verlaten. De Amsterdammers zijn dan ook hard op zoek naar een vervanger en hebben die mogelijk in Brazilië gevonden, zo melden verschillende Braziliaanse media.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars volgt de ontwikkeling van Flamengo-verdediger Ramon Ramos Lima op de voet, zo meldt de Braziliaanse journalist Venê Casagrande. De negentienjarige voetballer wordt bij zijn club als groot talent gezien en werd kort geleden aan het eerste elftal van de topclub toegevoegd.

Pages

Subscribe to Transfers