Transfers

Verhoeven: 'Het huidige Ajax mist klojo's'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Aankomende zondag neemt Ajax het op Woudenstein op tegen Excelsior. Ter voorbeschouwing op dit duel, blikt Ajax Showtime met Jeroen Verhoeven terug op de editie van het seizoen 2010/11 en op de roerige periode die de Amsterdammers destijds doormaakten. De reservedoelman van weleer maakte tegen de Rotterdammers namelijk zijn debuut in het shirt van Ajax.

Transfernieuws: Eden Hazard wil seizoen afmaken bij Chelsea

Bron: www.nieuwslog.nl

Er zijn al maanden geruchten dat Eden Hazard vertrekt bij Chelsea om bij zijn droomclub Real Madrid te gaan spelen. Afgelopen zomer leek het er al even op dat hij zou vertrekken. De club flirten openlijk met Eden Hazard en de spits zelf had ook wel oren naar een vertrek. Uiteindelijk werd de deur hard […]

Het bericht Transfernieuws: Eden Hazard wil seizoen afmaken bij Chelsea verscheen eerst op Nieuwslog.nl.

Marcel Keizer aan de slag als trainer bij Portugese topclub

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marcel Keizer gaat als trainer aan de slag in de Portugese hoofdstad Lissabon. Niet bij Ajax’ tegenstander van woensdagavond Benfica, maar bij de andere grote club Sporting, zo meldt onder andere het Algemeen Dagblad.

Keizer was na zijn verrassende gedwongen vertrek bij Ajax werkzaam als trainer van Al-Jazira in Abu Dhabi. Het was een eer om de trots van Abu Dhabi te dienen. Ik wens de club alle succes de komende jaren,” zegt de 49-jarige trainer uit Badhoevedorp.

Blog: Legendarisch Lissabon

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We mogen echt niet klagen over de Champions League-loting dit jaar. En dan heb ik het niet alleen over de verslaanbare tegenstanders. Maar ook over Bayern-uit tijdens Oktoberfest en tripjes naar zuidelijke oorden Lissabon en Athene in november, terwijl in Nederland de herfst inmiddels echt zijn intrede heeft gedaan.

Pages

Subscribe to Transfers