Transfers

De Ligt enthousiast: ‘Zulke spelers zie je niet vaak in Nederland’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax ontving in de afgelopen transferperiode nog een bod van ruim dertig miljoen euro van Borussia Dortmund op David Neres, maar directeur spelersbeleid Marc Overmars weigerde om mee te werken aan een vertrek van de dribbelaar. De Braziliaan bleef dus ‘gewoon’ in de Johan Cruijff ArenA en is ook in de huidige voetbaljaargang weer een belangrijke schakel in het elftal

Neres: “We worden elke week sterker”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres had wat moeite om te aarden in het koude Nederland, maar na de komst van zijn familie en zijn vriendin lijkt de Braziliaan zich volkomen thuis te voelen. Zo is hij ambitieus en laat hij vooral op het veld zien gelukkig en tevreden te zijn in Amsterdam. Volgens de Telegraaf  zal Neres een van de grootste wapens worden van de Amsterdammers.

De Boer tipt Barcelona over Ajax-duo: ‘Kunnen zonder problemen mee’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ronald de Boer denkt dat Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt goed genoeg zijn voor FC Barcelona. In El Mundo Deportivo doet de oud-speler van Ajax en Barcelona een goed woordje voor het tweetal.

“Frenkie is geweldig. Hij is een voetballer voor wie je naar het stadion komt”, aldus De Boer, die in 1999 en 2000 zelf bij Barcelona speelde. “Hij is één van de spelers die het verschil maakt en ook nog steeds erg jong is.”

Pages

Subscribe to Transfers