Transfers

Ajax shopt verdedigers: welke opties heeft Ten Hag straks?

Bron: source

Eerder vandaag werd duidelijk dat Ajax in de Mexicaan Edson Álvarez de opvolger ziet voor Matthijs de Ligt, als laatstgenoemde op korte termijn zijn transfer heeft afgerond. Mocht Álvarez daadwerkelijk naar Amsterdam komen, dan wordt hij alweer de derde defensieve versterking van Ajax in deze zomerse transferperiode. Erik ten Hag heeft dus een aantal keuzes te maken, maar welke opties heeft de trainer eigenlijk allemaal voor zijn achterhoede?

'Ajax wil zo'n tachtig miljoen euro voor De Ligt: groot gat met Juve'

Bron: source

Waar de transfer van Matthijs de Ligt al in kannen en kruiken leek en alleen het spel tussen de verdediger en Juventus gespeeld moest worden, blijkt dat niet het geval te zijn. De Oude Dame wil slechts 55 miljoen - met een bonus oplopend tot tien - betalen tot dusver, terwijl Ajax in elk geval meer wil krijgen dan zeventig miljoen euro en een bedrag dat loopt richting de tachtig miljoen.

Reyes: 'Edson Alvarez meer De Ligt dan Blind'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Twee à drie jaar volgen ze hem al, maar nu gaat Ajax naar verluidt toch echt tot actie over: Edson Álvarez moet naar de Nederlandse hoofdstad komen en de zo goed als zeker vertrekkende Matthijs de Ligt opvolgen. Vijftien miljoen euro is het vermeende prijskaartje en volgens Daniel Reyes is dat een valide transfersom voor de 21-jarige WK-ganger, die overigens ook door Wolverhampton Wanderers wordt begeerd.

Tasci oogt gretig tijdens eerste minuten voor Ajax O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 begon de Next Gen Series afgelopen weekend op een ietwat chaotische manier. De bus waarmee de Amsterdamse talenten zouden vertrekken kwam niet opdagen en dus moesten de spelers één voor één door verschillende auto’s vanuit het hotel naar het Olympisch Stadion worden vervoerd. Meteen een bijzondere ervaring voor Tunahan Tasci tijdens zijn eerste toernooi met Ajax, maar hij kon er wel om lachen: “Het kan gebeuren, we zijn er vrij gewoon mee omgegaan en hebben onszelf vermaakt met een potje tafeltennis, totdat de auto’s ons kwamen ophalen.”

Pages

Subscribe to Transfers