Transfers

De Ligt neemt geruchten in voetbalwereld niet zo serieus

Bron:

Matthijs de Ligt trekt zich niet al te veel aan van alle hectiek die er momenteel heerst in de transferzomer. De verdediger probeert het geruchtencircuit zo veel mogelijk links te laten liggen, al ziet hij het niet per se als iets negatiefs. "Goede spelers worden veel besproken, dus als het veel over mij gaat is dat een mooi compliment."

Bosz' vertrek bij Ajax had niets te maken met Borussia Dortmund

Bron:

Borussia Dortmund heeft geen rol gespeeld in het vertrek van Peter Bosz bij Ajax. Dat de oefenmeester zijn eigen staf niet mocht samen stellen, leidde zijn vroegtijdige afscheid in. Na de verloren Europa League-finale, vandaag (donderdag) precies een jaar geleden, sprak Bosz met directeur Edwin van de Sar over zijn toekomst. De trainer had de voorwaarde dat hij zijn eigen staf mocht kiezen.

‘Ajax geïnteresseerd in nieuwe Mohammed Salah’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens The Sun zou Ajax interesse hebben in Mahmoud Saber. De zestienjarige Egyptenaar wordt gezien als de nieuwe Mohammed Salah, die de ‘grote man’ is bij Liverpool. Op dit moment speelt Saber bij het Egyptische Al Ahly waar Ajax op 11 mei nog tegen oefende in Dubai (1-0 verlies). De kans is groot dat de buitenspeler vertrekt naar Europa. Stoke City en Valencia zouden ook interesse hebben.

Pages

Subscribe to Transfers