Transfers

Ajax verlengt contract Overmars

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na veel speculatie over een eventueel vertrek van Marc Overmars naar Arsenal, is vandaag goed nieuws naar buiten gebracht door Ajax.

Via de officiële kanalen liet Ajax weten dat het contract van Overmars wordt verlengd tot 2024. Op de volgende aandeelhoudersvergadering is het de bedoeling dat hij herbenoemd wordt.

Football London: ‘Ajax op de hoogte gebracht van vertrekwens Overmars’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is zaterdag op de hoogte gebracht van de vertrekwens van Marc Overmars naar Arsenal, zo weet Football London te melden. Overmars geldt inmiddels als topkandidaat bij Arsenal nadat directeur Monchi van AS Roma heeft besloten om terug te keren naar Sevilla en niet in te gaan op het bod van Arsenal. Leidinggevenden binnen Ajax zouden inmiddels op de hoogte zijn van de wens van Overmars.

Ajax ontvangt veruit hoogste bedrag van hoofdsponsor van top 3 Eredivisie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Onlangs maakte Feyenoord bekend met Droomparken een nieuwe hoofdsponsor te hebben. Tijd om eens te onderzoeken hoe het staat met de hoofdsponsordeals in de rest van de Eredivisie.

Van alle clubs in de Eredivisie ontvangt Ajax het meeste geld uit de deal met zijn hoofdsponsor. Ziggo betaalt de Amsterdammers jaarlijks zeker 9 miljoen euro, dat kan oplopen tot 11 miljoen euro bij goede resultaten. Verder krijgt het ook nog eens 3 miljoen euro per jaar van ABN Amro wat de jeugdelftallen, het vrouwenelftal en de zaterdagamateurs sponsort.

‘Tottenham legt zich neer bij vertrek Eriksen en Alderweireld’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tottenham Hotspur zou zich neerleggen bij het vertrek van oud-Ajacieden Christian Eriksen en Toby Alderweireld aankomende zomer, aldus Daily Mail.

Eriksen gaat komende zomer zijn laatste contractjaar in en lijkt niet te gaan verlengen. Dat betekent dat het voor Spurs het beste is om hem te verkopen en Eriksen dan wellicht eindelijk de stap naar de absolute top gaat maken.

Pages

Subscribe to Transfers