KNVB

KNVB wil samen met België en Duitsland het WK voor vrouwen in 2027 organiseren

Bron: www.ad.nl

De Nederlandse voetbalbond KNVB heeft de hulp ingeroepen van Duitsland en België om het WK van 2027 voor vrouwen te organiseren. Twee jaar geleden maakte de KNVB al de ambitie kenbaar om het WK naar Nederland te halen. Aangezien het deelnemersveld van de mondiale eindronde daarna werd uitgebreid van 24 naar 32 landen, heeft de bond aan Duitsland en België gevraagd om mee te doen. De drie buurlanden gaan nu samen een zogeheten ‘bid’ voorbereiden.

KNVB wijst clubs op scherp naleven coronaprotocollen: ‘Anders valt draagvlak weg’

Bron: www.ad.nl

De KNVB heeft alle clubs in het betaald voetbal op het hart gedrukt de coronaprotocollen nauwgezet na te leven, om te voorkomen dat de voortgang van de competities onder druk komt te staan. Dat is gebeurd in een digitale call na de coronagevallen bij RKC Waalwijk, FC Den Bosch en NAC Breda, waardoor wedstrijden moesten worden afgelast. De bond heeft de clubs ook gewaarschuwd dat bij nalatigheid de tuchtcommissie wordt ingeschakeld.

KNVB dreigt met harde maatregelen bij niet naleven coronaprotocollen

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB dreigt met harde maatregelen als blijkt dat wedstrijden worden afgelast door het niet goed naleven van de coronaprotocollen, zo weet De Telegraaf te melden. RKC Waalwijk – PEC Zwolle, FC Den Bosch – Almere City en De Graafschap – NAC Breda werden onlangs afgelast door meerdere coronagevallen. KNVB-manager competitiezaken Jan Bluyssen vreest nog niet voor de competitie, maar waarschuwt de clubs wel.

Pages

Subscribe to KNVB