KNVB

Makkelie fluit VVV – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen VVV en Ajax. Makkelie zal in Limburg worden bijgestaan door de assistent-arbiters Mario Diks en Hessel Steegstra. Edgar Bijl zal fungeren als vierde official terwijl Jochem Kamphuis is aangesteld als VAR. VVV – Ajax begint zaterdag om 18:30 uur.

Bron: KNVB

KNVB laat VVV Venlo – Ajax eerder beginnen

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft op verzoek van Ajax de wedstrijd tegen VVV Venlo verschoven naar 18:30 uur. De oorspronkelijke tijd was 19:45 maar omdat op 20 augustus de heenwedstrijd tegen APOEL Nicosia gespeeld gaat worden, is de verschuiving belangrijk voor een betere voorbereiding. ‘Met alle Eredivisieclubs binnen de ECV is afgesproken dat dergelijke verzoeken gericht op Europees voetbal waar mogelijk door de KNVB worden ingewilligd.

KNVB verplaatst opnieuw duel op verzoek van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De KNVB heeft een verzoek ingewilligd van Ajax om de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo op 17 augustus te verplaatsen, zo meldt de voetbalbond. Het duel stond oorspronkelijk gepland om 19:45 uur, maar is vervroegd naar 18:30 uur.

Door de 3-2 overwinning van dinsdagavond op PAOK Saloniki, plaatste Ajax zich voor de play-offs van de Champions League. Hierin komt het uit tegen het Cypriotische APOEL Nicosia. Op dinsdag 20 augustus wordt het eerste duel afgewerkt op Cypres.

Gözübüyük fluit Ajax – FC Emmen

Bron: ajaxfanzone.nl

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de competitiewedstrijd Ajax – FC Emmen. Gözübüyük zal zaterdagavond worden bijgestaan door de assistent-arbiters Charl Schaap en Jan de Vries terwijl Erwin Blank zal fungeren als vierde official. Jeroen Manschot is aangesteld als VAR bij het eerste thuisduel van Ajax in het nieuwe seizoen. Ajax – FC Emmen begint zaterdagavond om 19:45 uur.

Bron: KNVB

‘Nare smaak’ overheerst bij De Boer: ‘Ze hielden geen rekening met PSV’

Bron: www.voetbalzone.nl

PSV beleeft met de uitschakeling in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel en de nederlaag tegen Ajax in de Johan Cruijff Schaal een teleurstellende seizoensstart. FOX Sports-analist Ronald de Boer baalt ervan dat Sam Lammers geblesseerd raakte tegen Ajax en vindt tevens dat de KNVB meer rekening had moeten houden met de Europese agenda van PSV.

KNVB verplaatst twee duels Ajax in speelronde 2 en 3

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft vrijdag vijf wijzigingen doorgevoerd in de tweede en derde speelronde van de Eredivisie. De verschuivingen hebben vooral betrekking op Ajax, PSV en Feyenoord. De veranderingen zijn een gevolg van de uitschakeling van PSV in de tweede voorronde van de Champions League, wat betekent dat de ploeg van coach Mark van Bommel uitkomt in de derde voorronde van de Europa League.

KNVB verplaatst nu al wedstrijden i.v.m. Europees voetbal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De KNVB heeft nu al besloten enkele Eredivisiewedstrijden te verplaatsten in verband met Europees voetbal. Ook voor Ajax zijn er twee kleine wijzigingen doorgevoerd.

De Amsterdammers spelen dinsdag 6 augustus in de voorronde van de Champions League in Thessaloniki tegen PAOK. Hierom is de wedstrijd tegen FC Emmen van zaterdag 10 augustus verlaat van 18:30 uur naar 19:45 uur. Een week later komen de Grieken naar Amsterdam, waardoor ook de uitwedstrijd tegen VVV Venlo van zaterdag 17 augustus naar hetzelfde tijdstip is verplaatst.

Pages

Subscribe to KNVB