Aad de Mos

De Mos haalt uit: ‘Kan niet anders of dit is zijn laatste duel op dit niveau’

Bron: www.voetbalzone.nl

Chelsea en Ajax hielden elkaar dinsdagavond in een bizar duel in evenwicht en scheidsrechter Gianluca Rocchi eiste een hoofdrol op in de wedstrijd, die uiteindelijk in 4-4 eindigde. De Italiaanse arbiter stuurde bij een 2-4 voorsprong voor de Amsterdammers Daley Blind en Joël Veltman weg met tweemaal twee keer een gele kaart, waarbij laatstgenoemde vanwege een vermeende handsbal ook nog

Onze Trots: 'Was mooi hoe Ten Hag reageerde'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 25 spreken wij met Koen Jansen, beter bekend als rapper Diggy Dex.

Ten Hag nadert record van De Mos

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag kende met Ajax vorig seizoen een uitstekend eerste volledige seizoen. Hoewel het nog matig begon met een gelijkspel in eigen huis tegen Heracles Almelo, werd uiteindelijk de titel binnen gesleept.

En bovendien: Ten Hag is in de Eredivisie met Ajax nog ongeslagen in eigen huis. Na 29 thuiswedstrijden in de Eredivisie staat Ten Hag op 26 overwinningen en 3 gelijke spelen. Het zijn mooie cijfers en ze bleken zelfs vrij zeldzaam te zijn, zo blijkt wanneer je dieper in de statistieken duikt.

Pages

Subscribe to Aad de Mos