NAC Breda

Van Leer tekent tweejarig contract bij Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Benjamin van Leer vertrekt bij Ajax en heeft een tweejarig contract ondertekend bij Sparta. Van Leer kwam in de zomer van 2017 over van Roda JC en speelde slechts één officiële wedstrijd voor Ajax. In 2017 stond hij onder de lat in de bekerwedstrijd tegen Scheveningen, die met 5-1 werd gewonnen. In het seizoen 2018-2019 werd Van Leer verhuurd aan NAC Breda. De 28-jarige doelman stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax.  

Bron: Ajax.nl

El Maach vertrekt, Van Leer mogelijk ook weg bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Issam El Maach gaat Ajax verlaten. De talentvolle keeper beschikt over een aflopend contract en deze verbintenis wordt niet meer verlengd, zo laat zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli weten tegenover Ajax Showtime.

Nakhli is op dit moment op zoek naar een nieuwe club voor El Maach. De Limburger speelde sinds de zomer van 2017 voor Ajax, waar hij begon in het O19-elftal. In het seizoen 2018/2019 kwam hij viermaal uit voor Jong Ajax.

Contractonderhandelingen met talenten lopen moeizaam

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax was druk in gesprek met een aantal van de grootste talenten uit de jeugdopleiding over contractverlenging. Het wilde onder andere de contracten van Brian Brobbey, Sontje Hansen, Kenneth Taylor en de broers Jurriën en Quinten Timber verlengen. Al die contracten lopen medio 2021 af. Ook het contract van Naci Ünüvar wil Ajax alvast verlengen, hoewel dat een jaar langer doorloopt.

Pages

Subscribe to NAC Breda