NAC Breda

Ajax ontsnapte door uitschakeling aan corona-catastrofe: ’Atalanta – Valencia was biologische bom’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het had weinig gescheeld of Ajax was middelpunt geweest van de corona-catastrofe. Ajax liep plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League mis en niet Ajax maar Valencia plaatste zich. Op 19 februari vierde Bergamo feest. De plaatselijke voetbaltrots Atalanta had er net voetballes gegeven aan Valencia in de achtste finales van de Champions League en won met 4-1. De tienduizenden aanwezige fans dansen en zongen van plezier. Een maand later wijzen Italiaanse artsen echter naar dat duel als oorzaak van de ongeziene uitbraak van het coronavirus in de streek rond Bergamo. 

KNVB bespreekt gevolgen coronavirus

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB gaat morgen met de clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie mogelijke maatregelen bespreken wat betreft de gevolgen van het coronavirus. ‘We hebben alle clubs uitgenodigd om hier te komen en de protocollen en de werkwijze van de overheid uit te leggen. Voorlopig is het allemaal speculatie, maar we moeten op alles voorbereid zijn en houden alle opties open. We houden ook in de gaten wat er in de landen om ons heen gebeurt’, aldus de KNVB.

Bozeník scoort, maar Advocaat wil veel meer zien van de spits: ‘Het moet echt beter’

Bron: www.ad.nl

De Slowaakse journaliste zat donderdagavond laat al te wiebelen op haar stoel. Robert Bozeník (20) had wederom gescoord voor Feyenoord en trainer Dick Advocaat zou hem vast de hemel in prijzen na de eclatante winst tegen NAC. Maar net als eerder op een vraag van een Nederlandse journalist, die wilde weten of Advocaat ook vond dat Bozeník steeds beter wordt, bleef de 72-jarige Hagenaar opvallend koeltjes.

Pages

Subscribe to NAC Breda