Sevilla FC

Ajax zonder Tagliafico en mogelijk ook Onana tegen sc Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet het aanstaande zondag in het thuisduel tegen sc Heerenveen zonder Nicolás Tagliafico doen. De Argentijn heeft te veel last van zijn knie. De blessure speelde hem tijdens het trainingskamp naar de Verenigde Staten ook al parten. André Onana ontbreekt mogelijk ook in de eerste wedstrijd van Ajax in 2019. Onana ging vrijdag ziek naar huis. Wat de doelman precies heeft, is nog niet bekend.

Ajax rond transfer Wöber naar Sevilla af: Transferconstructie gewijzigd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax laat via de officiële kanalen weten dat het de formaliteiten rondom de transfer van Maximilian Wöber naar Sevilla heeft afgerond. In tegenstelling tot wat er eerder bericht werd zal de verdediger in eerste instantie voor een halfjaar worden gehuurd door de Andalusiërs, waarna hij aankomende zomer voor 10,5 miljoen euro definitief zal worden ingelijfd. Dat bedrag kan door variabelen nog oplopen tot maximaal elf miljoen euro.

‘Dit is nog altijd een grotere club dan Ajax en een uitdaging voor mij’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax maakte afgelopen week al bekend dat Maximilian Wöber onderweg was naar Sevilla, maar door wat ‘bureaucratische issues’ werd de verdediger donderdag pas officieel gepresenteerd door zijn nieuwe werkgever. De Oostenrijk, die een halfjaar wordt gehuurd en daarna definitief transfereert, kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur in LaLiga en hoopt zo snel mogelijk aan spelen toe te komen.

Wöber eerst verhuurd, in de zomer pas verkocht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Sevilla FC hebben de afspraken rondom de transfer van Max Wöber aangepast. De verdediger zou aanvankelijk per direct verkocht worden, maar de constructie is nu wat gewijzigd.

Wöber wordt het restant van het seizoen verhuurd aan Sevilla FC en vervolgens per 1 juli 2019 verkocht aan de Spaanse club. De transfersom blijft onveranderd: €10,5 miljoen, wat kan oplopen tot maximaal €11 miljoen.

In anderhalf seizoen bij Ajax kwam Wöber tot 39 duels voor Ajax.

 

Transfer Wöber nog niet rond, Ajax wacht op bankgaranties

Bron: ajaxfanzone.nl

Max Wöber heeft de overstap gemaakt naar het Spaanse Sevilla maar van een presentatie is het nog niet gekomen. Wöber arriveerde zondag al in Sevilla en doorliep de medische keuring vervolgens ook met succes. Echter heeft Ajax specifiek gevraagd om bepaalde bankgaranties en die zijn door Sevilla nog niet afgegeven. Vorig jaar ging het mis bij de transfer van Jordan Amavi, toen Sevilla ondanks een akkoord met Aston Villa in een laat stadium de stekker uit de onderhandelingen trok.

Pages

Subscribe to Sevilla FC